Search
Close this search box.
USPEŠNO
Broj pregleda

Završen VI „Božićni festival“

Podeli sa prijateljima:

Šesti, tradicionalni „Božićni festival“ završen je 7. januara mini koncertom u lokalnom kafiću „Tref“. Ukupno je prikupljeno 103.332 dinara.

Bozicni-festival

„Božićni festival“ u organizaciji Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig i Kancelarije za mlade Svrljig, a pokrovitelj Opština Svrljig, bio je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva namenjena su za pomoć u lečenju malog Filipa i za kupovinu neophodnih stvari Zorici iz Drajinca.

Na „Božićnom festivalu“ ove godine  prikupljeno je 103.332 dinara.

Sa humanitarne aukcije dečjih radova očekuju se i par uplata direktno na Filipov račun, nešto manje od 10.000. Tako da je ove godine Božićni festival doneo oko 113,000 dinara koji će biti raspoređeni Filipu i Zorici – rekao je koordinator Festivala Stefan Jovanović.

Ovogodišnji Festival organizovan je skromnim sredstvima, a privukao je veliku pažnju mladih Svrljižana. Za vreme trajanja Festivala mladi su mogli da se lepo zabave na nastupima bendova, karaokama, maskenbalu, igrama dece i Deda mraza u Parku turniru u bilijaru.

Organizatori ističu da su ponosni na to što su sakupljena sredstva prevazišla sumu koja je uložena za organizovanje Festivala.

Koordinator Festivala Stefan Jovanović najavio je i konferenciju za novinare koja će biti održana za koji dan na kojoj će biti podnet izveštaj o radu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano