USPEŠNO

Završen VI „Božićni festival“

Broj pregleda

Šesti, tradicionalni „Božićni festival“ završen je 7. januara mini koncertom u lokalnom kafiću „Tref“. Ukupno je prikupljeno 103.332 dinara.

Bozicni-festival

„Božićni festival“ u organizaciji Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig i Kancelarije za mlade Svrljig, a pokrovitelj Opština Svrljig, bio je humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva namenjena su za pomoć u lečenju malog Filipa i za kupovinu neophodnih stvari Zorici iz Drajinca.

Na „Božićnom festivalu“ ove godine  prikupljeno je 103.332 dinara.

Sa humanitarne aukcije dečjih radova očekuju se i par uplata direktno na Filipov račun, nešto manje od 10.000. Tako da je ove godine Božićni festival doneo oko 113,000 dinara koji će biti raspoređeni Filipu i Zorici – rekao je koordinator Festivala Stefan Jovanović.

Ovogodišnji Festival organizovan je skromnim sredstvima, a privukao je veliku pažnju mladih Svrljižana. Za vreme trajanja Festivala mladi su mogli da se lepo zabave na nastupima bendova, karaokama, maskenbalu, igrama dece i Deda mraza u Parku turniru u bilijaru.

Organizatori ističu da su ponosni na to što su sakupljena sredstva prevazišla sumu koja je uložena za organizovanje Festivala.

Koordinator Festivala Stefan Jovanović najavio je i konferenciju za novinare koja će biti održana za koji dan na kojoj će biti podnet izveštaj o radu.

Pročitajte i

Božićni festival, foto: M.M.

Završen ,,Božićni festival“ u Svrljigu

Jučerašnjim nastupom kulturno umetničkih društava i zabavnim programom završen je ovogodišnji ,,Božićni festival“.  Poslednji dan Festivala održan je u sali bioskopa, a igrom i pesmom

Božićni festival, program

Sutra počinje 12. ,,Božićni festival“

Tradicionalni ,,Božićni festival“ počinje sutra i trajaće do 10. januara 2020. godine.  ,,Božićni festival“ počinje sutra Školom tradicije za prvake sa temom ,,Čas o Božiću i Božićnom

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *