U SUBOTU

Božićni festival 2014

Broj pregleda

Tradicionalni “Božićni festival“ počinje u subotu, 21. decembra, folklornim koncertom “Škole folklora“ koji će biti priređen u sali bioskopa u 18 časova.

BF

U subotu, 21. decembra, u okviru tradicionalnog “Božićnog festivala“ u organizaciji Centar za turizam, kulturu i sport i Kancelarija za mlade održaće se folklorni nastup “Škole folklora“ koja radi pri Centru za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig. Koncert će biti održan u sali bioskopa sa početkom u 18 časova.

Iste večeri, kao gosti i učesnici “Božićnog festivala“ udruženje “Gorska vila“ etno postavkom i revijom etno odevnih predmeta i narodnih nošnji predstaviće se u holu Centra.

Sem ovog koncerta od subote pa sve do Božića planiran je bogat kulturno-umetnički i zabavni program, između ostalog književne večeri, kićenje jelke u centru Svrljiga, deljenje paketića, nastup muzičkih sastava i nastup lokalnih didžejeva.

Pokrovitelj ovogodišnjeg Festivala je Opština Svrljig, a organizatori su Centar za turizam, kulturu i sport i Kancelarija za mlade.

Ovogodišnji Festival je šesti po redu.

Pročitajte i

Božićni festival, foto: M.M.

Završen ,,Božićni festival“ u Svrljigu

Jučerašnjim nastupom kulturno umetničkih društava i zabavnim programom završen je ovogodišnji ,,Božićni festival“.  Poslednji dan Festivala održan je u sali bioskopa, a igrom i pesmom

1 Komentar

  • Molim Vas, da li biste mogli da saznate program festivala?

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.