U SUBOTU
Broj pregleda

Božićni festival 2014

Tradicionalni ”Božićni festival” počinje u subotu, 21. decembra, folklornim koncertom ”Škole folklora” koji će biti priređen u sali bioskopa u 18 časova.

BF

U subotu, 21. decembra, u okviru tradicionalnog ”Božićnog festivala” u organizaciji Centar za turizam, kulturu i sport i Kancelarija za mlade održaće se folklorni nastup ”Škole folklora” koja radi pri Centru za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig. Koncert će biti održan u sali bioskopa sa početkom u 18 časova.

Iste večeri, kao gosti i učesnici ”Božićnog festivala” udruženje ”Gorska vila” etno postavkom i revijom etno odevnih predmeta i narodnih nošnji predstaviće se u holu Centra.

Sem ovog koncerta od subote pa sve do Božića planiran je bogat kulturno-umetnički i zabavni program, između ostalog književne večeri, kićenje jelke u centru Svrljiga, deljenje paketića, nastup muzičkih sastava i nastup lokalnih didžejeva.

Pokrovitelj ovogodišnjeg Festivala je Opština Svrljig, a organizatori su Centar za turizam, kulturu i sport i Kancelarija za mlade.

Ovogodišnji Festival je šesti po redu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Molim Vas, da li biste mogli da saznate program festivala?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *