Search
Close this search box.
41. SKUPŠTINA SKGO
Broj pregleda

Ravnomeran razvoj svih delova Srbije

Podeli sa prijateljima:

Stalna konferencija gradova i opština, na 41. skupštini, dobila je novog predsednika. U narednom periodu SKGO će voditi grad Niš, u čije ime će na čelu organizacije biti prof. dr Zoran Perišić, gradonačelnik ovog grada.

01-skgo

Na 41. skupštini SKGO u ime opštine Svrljig prisustvovali su predsednik opštine Milija Miletić, njegov pomoćnik Marko Mladenović i većnik Iva Antić.

Perišić je članovima Skupštine Stalne konferencije gradova i opština obećao da će se truditi da sve postulate rada ove institucije koja postoji već 60 godina sprovodi na pravi način, da neće imati miljenike, kao i da će obezbediti jednak i ravnomeran razvoj svih delova Srbije.

U ovoj godini, kada Stalna konferencija gradova i opština puni 60 godina, moramo da nađemo što više načina da u ovako osiromašenim budžetima pomognemo jedni drugima – ocenio je Perišić.

Do sada je predsednik Stalne konferencije (SKGO) bio prvi čovek Paraćina Saša Paunović (DS). Mandat predsednika traje 2 godine.

Stalna konferencija gradova i opština ove godine slavi 60 godina postojanja, a njen prvenstveni cilj je, kako se navodi u “Misiji”, da zastupa interese i podržava razvoj i unapređenje lokalne samouprave kroz zajedničko delovanje članstva.

Suljeman-Ugljanin

Nakon skupštine predsednika opštine Svrljig i njegove saradnike primio je ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

2 Komentara

  1. I naravno prepametni, prepodobni, najlepsi i najpametniji Perisic. Sve funkcije prepustite ovom coveku, jer niko nije sposoban da bilo sta na ovom svetu bolje obavlja od njega.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano