Search
Close this search box.
NA NIVOU
Broj pregleda

Kontrola grejanja i higijene

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Milija Miletić sa saradnicima posetio je danas predškolsku ustanovu ”Poletarac” , Osnovnu i Srednju školu kako bi se uverio u kvalitet grejanja i ostale uslove za normalno odvijanje procesa rada u ovim ustanovama.

Provera

Kako bi na izvoru informacija saznao u kojim uslovima se sprovode nastavne aktivnosti u školama u Svrljigu, bez najave i obaveštenja, predsednik opštine Milija Miletić sa saradnicima posetio je danas najpre SŠ ”Dušan Trivunac Dragoš”, potom OŠ ”Dobrila Stambolić” i PU ”Poletarac”. U razgovoru sa učenicima bilo je reči o aktuelnim problemima i aktivnostima, uslovima u kojima se odvija nastava i higijenskim uslovima.

Srednja

U razgovoru sa decom uverio sam se da su svi uslovi ispunjeni, grejanje je na nivou, higijena u toaletima je u najboljem redu a nastavničke aktivnosti se odvijaju po planu i programu ovih ustanova – zaključio je Miletić.

Vredno je spomenuti da se trenutno u OŠ ”Dobrila Stambolić” radi na uređenju mokrih čvorova, te je angažovanje direktora Golubovića izuzetno pohvaljeno.

provera-u-skoli

Takođe smo kontrolisali stanje mokrih čvorova i poštovanje higijenskih uslova, od poda do plafona. I tu ne samo da nemamo zamerki i da je sve na nivou već je vredno pomenuti da je angažovanjem novog direktora u osnovnoj školi, Saše Golubovića, naravno uz našu pomoć, a preko Direkcije za izgradnju, u toku rekonstrukcija nekih dotrajalih instalacija mokrih čvorova kako bi osnovcima bili obezbeđeni maksimalni higojenski uslovi, ocenio je predsednik Miletić, posle posete.

pu-poletarac

Predsednik Miletić je u ustanovama koje je obišao, posebno insistirao na preventivnom delovanju stomatološke zaštite zdravlja najmlađih sugrađana.

kod-zubara

Opštinsko rukovodstvo namerava narednih dana da istim povodom obiđe i seoske škole na teritoriji Svrljiga.

3 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano