SC PASTIRIŠTE
Broj pregleda

Uspešna izgradnja bazena

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i njegov zamenik Ljubiša Stojković obišli su juče gradilište kupališnog kompleksa na sportskom centru ”Pastirište”.

bazen

Iako hladno, suvo vreme još uvek dozvoljava da se radovi na izgradnji kupališnog kompleksa na SC Pastirište odvijaju bez problema.

bazen-svrljig

Kako teku radovi i pripreme za drugu fazu izgradnje većeg bazena juče prepodne nadgledali su čelnici opštine Svrljig, predsednik Milija Miletić i njegov zamenik Ljubiša Stojković.

Zadovoljan sam tempom izgradnje i kvalitetom radova. Iskreno nismo očekivali da će se i u decembru raditi, ali vremenski uslovi su nam ovog puta naklonjeni – istakao je Miletić.

bazen-svrljig-gradnja

Druga faza koja je u toku, po proceni nadležnih, treba da bude završena iduće godine a treća, završna faza, koja podrazumeva izgradnju velikog bazena i svlačionica biće u funkciji do kraja sledeće godine ili najkasnije do početka kupališne sezone 2015. godine.

Investitor ovog projekta je Opština Svrljig a izvođač, svrljiška firma, Transkop Rašić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Deco zar ne bese za sto dana?

  • E babo nepismena, ne samo izlapela, citaj sta pise kad i kako ide… ‘El te deda ne cuknul skoro?

  • @..Druga faza koja je u toku, po proceni nadležnih, treba da bude završena iduće godine a treća, završna faza, koja podrazumeva izgradnju velikog bazena i svlačionica biće u funkciji do kraja sledeće godine ili najkasnije do početka kupališne sezone 2015. godine…

    …ajde malo ubrzajte ovo. glupo je da udjemo u evropsku unuju bez bazena !

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *