JEDNA KOD RAZBIGLAVE

Dve saobraćajke u Svrljigu

Broj pregleda

Danas oko 16 časova na magistralnom putu „B14, iz pravca Niša prema Svrljigu, dogodile su se dve saobraćajne nezgode. Na svu sreću povređenih nije bilo.

саPrva saobraćajna nezgoda dogodila se oko 16 časova, nešto malo pre „Razbiglave“, u blizini nekadašnjeg auto-otpada.

Naime, usled neprilagođene brzine kretanja uslovima puta, vozač automobila marke „VW“, knjaževačkih registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleto u šanac. U tom trenutku u automobilu su bila dva lica koja su na sreću ostala nepovređena.

вотиз

Nešto malo kasnije, takođe, usled neprilagođene brzine kretanja uslovima na putu, vozač automobila „pikap“ – marke „VW“, koji je takođe na sreću nepovređen, udario je u zaštitnu ogradu kod „Razbiglave“.

Video sam ga, prošao je dok sam bio na mestu prvog udesa, kretao se polako. Ali uzalud, klizav put i mala nepažnja je sve što treba da se prođe ovako – kaže očevidac za Svrljiške novine.

Ovom prilikom apelujemo vozačima da prilagode brzinu kretanja vozila uslovima puta.

Pročitajte i

Nezgoda, foto: M.M.

Nova saobraćajna nezgoda na putu Niš-Svrljig

Upravo je došlo do nove saobraćajne nezgode na putu Niš-Svrljig, ispod sela Vrelo, prema Jasenoviku. Naime, kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona je doživeo saobraćajnu nezgodu

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *