ŠTEDNJA VODE

Štab za vanredne situacije

Broj pregleda

U sredu, 20. novembra, održana je sednica Štaba za vanredne situacije na kojoj je bilo reči o trenutnom stanju u vodosnabdevanju, organizaciji i sprovođenju mera zaštite od eventualnih poplava i zimskom održavanju puteva.

slika-veca

Na sednici opštinskog Štaba za vanredne situacije kojom je predsedavao predsednik opštine Milija Miletić za novog člana Štaba izabran je Branislav Mihajlović, direktor Direkcije za izgradnju Svrljiga, umesto dosadašnjeg člana, bivšeg direktora Direkcije Srđana Đorđevića.

BRANISLAV

Na Štabu su date smernice za sačinjavanje izveštaja o stanju i organizaciji sprovođenja preventivnih i operativnih mera zaštite od poplava, a podnesen je i Izveštaj o stanju o organizaciji i pripremama mera za zimsko održavanje puteva koje je povereno JKSP “Svrljig”.

VECE

Na sednici je, pod tačkom “razno” bilo reči o nestašici vode i restriktivnim merama, a upućen je i apel Svrljižanima za razumevanje i racionalniju potrošnju vode.

Pročitajte i

Zabranjeno loženje vatre u šumi!

Štab za vanredne situacije opštine Svrljig izdao je saopštenje za javnost o zabrani loženja vatre u šumi, zabrani loženja na otvorenom, spaljivanju useva i smeća.

Marić: Prijem vatrogasaca i u Svrljigu

Predrag Marić, načelnik sektora MUP-a za vanredne situacije, prisustvovao sednici Štaba za vanredne situacije opštine Svrljig. Mali broj vatrogasaca i nedostatak vatrogasne opreme nije samo

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *