Svrljiške novine

MOGUĆE INVESTICIJE
Broj pregleda

Američki biznismen u Svrljigu

Srba Ilić, američki biznismen srpskog porekla, u nedelju, 20. oktobra, posetio je Svrljig i tom prilikom upoznao privredne i kapacitete u turizmu ove opštine.

srba-dvaOpština Svrljig ima odličan geografski položaj, imajući u vidu da se nalazi na samo dvadesetak kilometara od Niša, niškog aerodroma i auto puta Niš-Beograd.

Svrljig je pogodan za razvijanje turizma i nudi veoma atraktivne turističke potencijale, takođe za pokretanje privrede i industrije ali i ostalih delatnosti, rečeno je na jučerašnjem sastanku predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i gostiju iz Sjedinjenih američkih država na čelu sa poznatim biznismenom Srbom Ilićem, poreklom iz Niša.

SRBA-ILIC
Srba Ilić

Opština Svrljig je spremna da vam da logističku podršku i ponudi sve pogodnosti da investirate kod nas. Zaista imamo mesta za ulaganje i dobre i marljive ljude kojima je posao preko potreban, istakao je Miletić.

Trenutno je na prodaju hotel Kalafat u centru grada i početna cena je 5,5 miliona dinara, što je jedan od povoda dolaska investitora, inače, vlasnika nekoliko hotela u Nišu i Niškoj banji.

Hotel se nalazi u centru Svrljiga, i na dobroj je lokaciji. Putnici koji idu za Knjaževac i Zaječar ili Babin zub i Staru planinu prosto ne mogu zaobići hotel, rekao je Miletić.

Sastanku su prisustvovali Tanja Lazarević, većnik zadužen za poljoprivredu Ivan Blagojević i odbornik u lokalnom parlamentu Vladan Milosavljević.

Nakon sastanka gost je u pratnji predsednika opštine obišao sve potencijale ovog kraja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • taj srba ilic je privatizovao hotel ambasador i upropastio ga!!!! da mu se zabrani prilaz svrljigu!!!!

    • Ne samo Ambasador, zašto mu ne radi Nais na najfrekventnijem pravcu, autoputu, a radiće hotel u Svrljigu? Šta li se iza brda valja?

  • Duguje svima zivima,,,nije platio ni radove za hotel Nis , sad je pobegao u Ameriku i ljudi su ocajni. Neznam zato ne trazite zdrav kapital i normalne ljude vec se klanjate i organizujete prijeme za prevarante…….

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *