Search
Close this search box.
MOGUĆE INVESTICIJE
Broj pregleda

Američki biznismen u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Srba Ilić, američki biznismen srpskog porekla, u nedelju, 20. oktobra, posetio je Svrljig i tom prilikom upoznao privredne i kapacitete u turizmu ove opštine.

srba-dvaOpština Svrljig ima odličan geografski položaj, imajući u vidu da se nalazi na samo dvadesetak kilometara od Niša, niškog aerodroma i auto puta Niš-Beograd.

Svrljig je pogodan za razvijanje turizma i nudi veoma atraktivne turističke potencijale, takođe za pokretanje privrede i industrije ali i ostalih delatnosti, rečeno je na jučerašnjem sastanku predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i gostiju iz Sjedinjenih američkih država na čelu sa poznatim biznismenom Srbom Ilićem, poreklom iz Niša.

SRBA-ILIC
Srba Ilić

Opština Svrljig je spremna da vam da logističku podršku i ponudi sve pogodnosti da investirate kod nas. Zaista imamo mesta za ulaganje i dobre i marljive ljude kojima je posao preko potreban, istakao je Miletić.

Trenutno je na prodaju hotel Kalafat u centru grada i početna cena je 5,5 miliona dinara, što je jedan od povoda dolaska investitora, inače, vlasnika nekoliko hotela u Nišu i Niškoj banji.

Hotel se nalazi u centru Svrljiga, i na dobroj je lokaciji. Putnici koji idu za Knjaževac i Zaječar ili Babin zub i Staru planinu prosto ne mogu zaobići hotel, rekao je Miletić.

Sastanku su prisustvovali Tanja Lazarević, većnik zadužen za poljoprivredu Ivan Blagojević i odbornik u lokalnom parlamentu Vladan Milosavljević.

Nakon sastanka gost je u pratnji predsednika opštine obišao sve potencijale ovog kraja.

3 Responses

  1. Duguje svima zivima,,,nije platio ni radove za hotel Nis , sad je pobegao u Ameriku i ljudi su ocajni. Neznam zato ne trazite zdrav kapital i normalne ljude vec se klanjate i organizujete prijeme za prevarante…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano