IZ BUDŽETA PO 5.000 DINARA

Uručen novac i prvacima u Svrljigu

Broj pregleda

Danas je iz budžeta Opštine Svrljig prvacima na teritoriji opštine Svrljig uručena jednokratna novčana pomoć u iznosu od 5.000 dinara. Inicijativa je pokrenuta na predlog Opštinskog veća, a usvojena na sednici Skupštine opštine Svrljig.

os

Novčana sredstva danas je dobilo 96 učenika prvog razreda Osnovne škole Dobrila Stambolić. Ovo je jedan vid pomoći prvacima i njihovim roditeljima, a iz lokalne samouprave najavljuju da će ovo biti praksa i narednih godina.

Prisutne roditelje, prvake i prosvetne radnike u ime lokalne samouprave pozdravili su predsednik Milija Miletić i njegov zamenik Ljubiša Stojković i većnik opštine Svrljig Iva Antić, zadužena za omladinu.

milija

U ovim teškim vremenima kada vlada ekonomska kriza, pomoć je svima neophodna.  Trudićemo se da svake godine, iz budžeta, odvojimo novčana sredstva za prvake i na taj način pomognemo njihovim roditeljima da lakše nabave potrošni materijal, sveske, rančeve, pribor i dr. istakao je Miletić.

Danas su su novčana sredstva u visini od 5.000 dinara uručena roditeljima dece u svrljiškim selima Drainac i Niševac.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

1 Komentar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *