Search
Close this search box.
NA PREDLOG ODBORNIKA DR SLAVOLJUBA PETKOVIĆA
Broj pregleda

Radno telo analizira stanje u Domu zdravlja

Podeli sa prijateljima:

U utorak, 1. oktobra, radi analize stanja u Domu zdravlja dr Ljubinko Đorđević formirano je Radno telo,  na predlog odbornika lokalnog parlamenta dr Slavoljuba Petkovića.

Radno-telo

Radno telo, formirano od strane predsednika Opštine Milije Miletića, na predlog odbornika dr Slavoljuba Petkovića, i u budućem periodu će raditi na detaljnoj analizi stanja u svrljiškom Domu zdravlja.

Za predsednika radnog tela izabran je dr Slavoljub Petković, a za članove Dragan Budimović – direktor DZ, Dobrivoje Stojanović – predsednik UO DZ, Zoran Mihajlović – radnik DZ i odbornik i Ubavka Dikić – medicinska sestra i odbornik. Sastanku su prisustvovali i savetnik pacijenata Snežana Milutinović i načelnik OU Zdravko Krstić.

Konkretno, na sastanku bilo je reči o radu po pozivu, radnom vremenu, radu ginekologije, ispravnosti vozila, zaštitnoj opremi, promeni Statuta kao i problemu viška zaposlenih u stomatološkoj ordinaciji.

Jedan od zaključaka je se dosadašnji rad po pozivu preinačuje u pripravnost, te će sredstva za plaćanje pripravnosti radnika biti namenski izdvojena iz budžeta, a radnik koji ima pripravne sate u toku meseca isplaćuje se po zakon i prenosu sredstava. Takođe dogovoreno je da se radno vreme zaposlenih pomeri i da prva smena počinje sa radom u 7,30h i završava u 14,30 časova.

Na sastanku Radnog tela predloženo je da se u Domu zdravlja, u što kraćem roku, uvede elektronska evidencija dolaska i odlaska sa posla, odnosno čekiranje karticama na aparatu, kao što je to slučaj u zgradi Opštine.

5 Komentara

  1. dr petko umesto da zastiti svoje kolege I kolegenice on radi suprotno. uvodi se elektronska evidencija I pomereno je radon vreme. menja se statut. .. sta bi ovom coveku..

  2. Pa nemoze ko kakom odgovara da dolazi i odlazi sa posla,sigurno nije sam predlozio to,nego ima jos drugih doktora koji isto tako misle,mora da se zna red…ako ne po dzepu pa da vidimo tad…:)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano