NA PREDLOG ODBORNIKA DR SLAVOLJUBA PETKOVIĆA
Broj pregleda

Radno telo analizira stanje u Domu zdravlja

U utorak, 1. oktobra, radi analize stanja u Domu zdravlja dr Ljubinko Đorđević formirano je Radno telo,  na predlog odbornika lokalnog parlamenta dr Slavoljuba Petkovića.

Radno-telo

Radno telo, formirano od strane predsednika Opštine Milije Miletića, na predlog odbornika dr Slavoljuba Petkovića, i u budućem periodu će raditi na detaljnoj analizi stanja u svrljiškom Domu zdravlja.

Za predsednika radnog tela izabran je dr Slavoljub Petković, a za članove Dragan Budimović – direktor DZ, Dobrivoje Stojanović – predsednik UO DZ, Zoran Mihajlović – radnik DZ i odbornik i Ubavka Dikić – medicinska sestra i odbornik. Sastanku su prisustvovali i savetnik pacijenata Snežana Milutinović i načelnik OU Zdravko Krstić.

Konkretno, na sastanku bilo je reči o radu po pozivu, radnom vremenu, radu ginekologije, ispravnosti vozila, zaštitnoj opremi, promeni Statuta kao i problemu viška zaposlenih u stomatološkoj ordinaciji.

Jedan od zaključaka je se dosadašnji rad po pozivu preinačuje u pripravnost, te će sredstva za plaćanje pripravnosti radnika biti namenski izdvojena iz budžeta, a radnik koji ima pripravne sate u toku meseca isplaćuje se po zakon i prenosu sredstava. Takođe dogovoreno je da se radno vreme zaposlenih pomeri i da prva smena počinje sa radom u 7,30h i završava u 14,30 časova.

Na sastanku Radnog tela predloženo je da se u Domu zdravlja, u što kraćem roku, uvede elektronska evidencija dolaska i odlaska sa posla, odnosno čekiranje karticama na aparatu, kao što je to slučaj u zgradi Opštine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

  • dr petko umesto da zastiti svoje kolege I kolegenice on radi suprotno. uvodi se elektronska evidencija I pomereno je radon vreme. menja se statut. .. sta bi ovom coveku..

  • Pa nemoze ko kakom odgovara da dolazi i odlazi sa posla,sigurno nije sam predlozio to,nego ima jos drugih doktora koji isto tako misle,mora da se zna red…ako ne po dzepu pa da vidimo tad…:)

  • Uso mu Milija u krv:)!Ipak je ovo vuk koji dlaku menja ali cud nikako!

  • Komedija.

  • Ko ovaj sedi bivsi branilac siptara s kosova

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *