Search
Close this search box.
MANIJAK
Broj pregleda

Masturbirao pred prolaznicima!

Podeli sa prijateljima:

Nepoznata osoba već četvrti put zastrašuje i masturbira pred prolaznicima u ulici Vase Albanca, kod Novog tržnog centra u Svrljigu. Žitelji ovog dela Svrljiga prijavili slučaj policiji.

Manijak-trzni-centar

Pre dvadesetak dana na lokaciji između zelene pijace i tržnog centra, za sada, nepoznata osoba naočigled prolaznika svukla je pantalone i počela da se samozadovoljava.

Ko god da je nije ispustao nikakve zvuke, samo je skinuo pantalone i počeo da vitla polnim organom, kaže za Svrljiške novine N.M.

Manijak ima određeno vreme za izvođenje ”rituala”, i tako noću negde između 21,30 i 21,50 časova dolazi na određeno mesto, potom skida pantalone do zglobova a gornji deo tela i lice sakrije u mraku i počinje da se samozadovoljava naočigled prolaznika.

mesto-masturbiranja

Predposlednji put primećen je u subotu, tada je bio na drugoj lokaciji, preko puta mosta u prolazu tržnog centra.  Tu ga je primetila jedna radnica koja se vraćala iz druge smene. Ona kaže da je bio okrenut prema kafiću i da je očigledno gledao šta se tamo zbiva i na taj način imao podstrek za masturbiranje.

mesto-dva

Zadnji put viđen je u sredu na starom mestu, na uglu, u mraku. Bez ijedne reči završio je posao a onda se izgubio bez traga i glasa.

Ova priča brzo se pročula, a žitelji ovog mirnog naselja slučaj su odmah prijavili svrljiškoj Policiji.

Autor: S.R.
Foto: M.M.

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano