Svrljiške novine

„NA DINAR TRI DINARA“
Broj pregleda

Asfaltiranje punom parom

U akciji „Na dinar tri dinara“ koja se sprovodi na teritoriji svrljiške opštine učestvuje petnaestak sela, a uglavnom se radovi izvode na asfaltiranju i tamponiranju lokalnih i seoskih puteva.

asf

Radovi se odvijaju u sledećim mesnim zajednicama Crnoljevica, Gojmanovac, Lalinac, Beloinje, Burdimo, Manojlica, Gulijan, Željevo, Niševac, Merdželat, Galibabinac, Kopajkošara, Radmirovac, Davidovac, Drajinac, Labukovo, Izvor – Reka i Plužina. Uglavnom se radi na adaptaciji puteva i prostorija mesnih kancelarija kao i crkvenih objekata. Takođe, radi se na izradi određenih propusta, iskopu kanala i bušotinama za napajanje vodom.

Akcija se izvodi preko Direkcije za izgradnju Svrljiga, a Opština na svaki dinar koji sakupe mesne zajednice, za određeni projekat, ulaže još tri dinara.

Cilj akcije „Na dinar tri dinara“ je da pomogne svim mesnim zajednica, gde god je pomoć potrebna, da što pre nadoknade sve nedostatke u infrastrukturi, te se na adekvatan način pripreme za promociju turističkih potencijala koji se mogu ponuditi u skoro svakom selu.

Predsednik Opštine Svrljig Milija Miletić najavio je da bi svi radovi trebalo da se završe u toku ovog meseca.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • a Ribare?

  • Poydrav vanzemljaci, zanima me kad ce biti pusten put svrljig knjazevac i planira li se to za ovu ili sledecu sezonu

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *