Search
Close this search box.
ŠTEDNJA VODE!
Broj pregleda

Voda iz bunara za potrebe fudbalskog kluba

Podeli sa prijateljima:

Ove nedelje počela je rekonstrukcija starog „zatrpanog“ bunara koji se nalazi pored zgrade fudbalskog kluba „Svrljig“. Voda iz ovog bunara služiće za navodnjavanje terena. 

111

Odlučili smo da aktiviramo i stavimo ovaj bunar u funkciju i samim tim preduzmemo mere štednje vode koju dobijamo sa vodovoda. Voda iz bunara koristiće se namenski i isključivo za potrebe fudbalskog kluba, istakao je predsednik kluba Dejan Branković.

U kvalitet i brzinu radova lično se uverio i predsednik Milija Miletić koji je sa svojim pomoćnikom Markom Mladenovićem obišao gradilište na poligonu.

marko-mladenovic

Ideja FK Svrljig je da reše problem vodosnabdevanja. Veoma me raduje da vidim da ljudi iz uprave primenjuju principe preduzetništva i odgovorno postupaju prema budžetskim sredstivima, rekao je ovom prilikom pomoćnik predsednika Marko Mladenović.

Sledeći korak je sređivanje i ulepšavanje sportskog kompleksa na Pastirištu.

7 Komentara

  1. Ne moze da prodje nista a da se Milija nepojavi.Dosadio je i bogu i ljudima.Jedva cekam kad ce da sklizne s vlasti da ga vise ne gledamo.Zuti su mislili da ce dozivotno biti na vlasti a sad gotovo i da ne postoje.Tako ce i ovaj nas gangula!Sto pre to bolje!

    1. Sto ti smeta? Milija je extra lik I super radi svoj posao bas mi se svidja kako to radi. Zao mi je sto onomad nisam glasao za njega ali cu na sledecim izborima to I te kako uciniti.

  2. POMOĆNIK PREDSEDNIKA OČITO NE ZNA DA GODINAMA FK SVRLJIG KORISTI VODU IZ GRADSKOG VODOVODA I NE PLAĆA UTROŠAK VODE PA NE ZNAM NA KOJU UŠTEDU SREDSTAVA IZ BUDŽETA MISLI

  3. Gospodine Branislave neznaju oni nista vec samo vole da se slikaju i pricaju nebuloze kako gangula tako i njegov pomocnik.Vasa je greska sto ih niste iskljucili s mreze kao i sve obicne smrtnike .

    1. Gangula je vodja tvoje stranke, pobrkao si loncice, smanjena doza ili nestasica lekova zbog sps-a…. Sad ce ovi tvoji da poskupe struju 12% i lepota ziva, da sklopimo rucice i da pametujemo kako da platimo racune koji budu dolazili… Normalno da napucimo usta, hot lips da bude, odmah je pametno resenje na vidiku!!!!!!

  4. Bas me zanima ko ce ganguli da daje pare kad sutnu Dinkica!?Nece mu ostati nista drugo nego da skloni Ljubisu i i dovede nekog iz SNS ili SPS jer u suprotnom moze da se povuce iako ima 14 odbornika na raspolaganju.Ako vlast ne pokloni nekom drugom Svrljig ce biti jos veca selendra nego sto je sada!Kako stvari stoje Gospodin gangula i jeremija su vidjeni u restoranu Kamiondzije kako prave tajne dilove sto postoji i video zapis kao dokaz da nesto mute zajedno a kao ovamo na skupstini se napadaju.Korito je isto samo se svinje menjaju!

    1. U *ebote svi ne valjaju, svi su losi, samo ti tako posten i pametan i bogom dan i najbolji i … Kako bi rado ti u korito ali ti je pobratime nedostizno, ma rado bi ti i u kaljugu ali te niko ne sljivi za dve pare!!!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano