RADOVI U TOKU

Sanacija udarnih rupa

Broj pregleda

Ove nedelje počelo je saniranje oštećenja bivših regionalnih i loklanih puteva, na prilazima gradskom naselju i u selima.

00001

Tom prilikom danas je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić u pratnji nadzornog organa radova, koje na putevima izvodi preduzeće MD Gradnja, Ivanom Božinovićem, obišao deonicu prema Popšici i Galibabincu.

Dugo očekivana sanacija puteva najzad je počela i molim za još malo strpljenja uz obećanje da će na svim putnim pravcima udarne rupe biti obrađene i presvučene slojem asfalta. Problem je bio što su bivši regionalni putevi bili u nadležnosti  Puteva Srbije a mi smo tek sada dobili dužnost za njihovo održavanje, naglasio je Miletić.

Za ovu namenu obezbeđeno je, u budžetu, preko nadležnog Ministarstva dovoljno sredstava za saniranje udarnih rupa na svih 55,2 kilometara.

Najavljeno je da će održavanje biti uredno i u pravcu prema Babinom zubu i putevima u istočnom delu opštine.

Prema kazivanju nadzornog organa Ivana Božinovića za sanaciju udarnih rupa obezbđeno je preko hiljadu tona asfaltne mase.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Radovi, foto: Svrljiške novine

Krenulo krpljenje udarnih rupa u gradu

Kako nam je saopštio direktor JKSP ,,Svrljig“ Jovan Đorđević, od danas kreće krpljenje udarnih rupa u gradu. Kamion sa asfaltom trenutno je u centru Svrljiga

Radovi, foto: Svrljiške novine

Uređen put od Svrljiga do Niša

Delovi puta od Svrljiga do Niša, uglavnom krivine, rekonstruisani su proteklih nedelja.  Na teritoriji Svrljiga rekonstruisana je krivina kod Razbiglave, kao i krivina prema prevoju

Radovi, foto: M.M.

Završeni radovi kod prevoja Gramada

U okviru akcije rekonstrukcije dela puta od Niša do Svrljiga, juče je završena deonica puta kod prevoja Gramada. Asfaltiran je put od mosta prema Gramadi,

2 Komentar

  • Sve je to lepo,a kada cete asfaltirati Sajtarevu ulicu!!!!!!!Bruka za Svrljig,bruka za lokalnu samoupravu!!!!Ulica koja nosi naziv oslobodioca Svrljiga jedina nema asfalt!!!

    • U pravu si,bruka je za lokalnu samoupravu,ali koju.Koliko znam 60% ste clanovi do 2008 stranke G-17,a mozda ste i sada.Tada je uveliko bilo asfaltiranje ulica a vas doticni predsednik Golubovic vas je zaboravio.ZASTO?Zato sto ste mu bili lojalni i vi se nikada niste bunili,bili ste mu zadnji i sigurno glasacko telo,i bili ste u planu za asfaltiranje posle 2008.Al dodje Chume !!!!A vama ostade rizla!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *