RADOVI U TOKU
Broj pregleda

Sanacija udarnih rupa

Ove nedelje počelo je saniranje oštećenja bivših regionalnih i loklanih puteva, na prilazima gradskom naselju i u selima.

00001

Tom prilikom danas je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić u pratnji nadzornog organa radova, koje na putevima izvodi preduzeće MD Gradnja, Ivanom Božinovićem, obišao deonicu prema Popšici i Galibabincu.

Dugo očekivana sanacija puteva najzad je počela i molim za još malo strpljenja uz obećanje da će na svim putnim pravcima udarne rupe biti obrađene i presvučene slojem asfalta. Problem je bio što su bivši regionalni putevi bili u nadležnosti  Puteva Srbije a mi smo tek sada dobili dužnost za njihovo održavanje, naglasio je Miletić.

Za ovu namenu obezbeđeno je, u budžetu, preko nadležnog Ministarstva dovoljno sredstava za saniranje udarnih rupa na svih 55,2 kilometara.

Najavljeno je da će održavanje biti uredno i u pravcu prema Babinom zubu i putevima u istočnom delu opštine.

Prema kazivanju nadzornog organa Ivana Božinovića za sanaciju udarnih rupa obezbđeno je preko hiljadu tona asfaltne mase.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Sve je to lepo,a kada cete asfaltirati Sajtarevu ulicu!!!!!!!Bruka za Svrljig,bruka za lokalnu samoupravu!!!!Ulica koja nosi naziv oslobodioca Svrljiga jedina nema asfalt!!!

    • U pravu si,bruka je za lokalnu samoupravu,ali koju.Koliko znam 60% ste clanovi do 2008 stranke G-17,a mozda ste i sada.Tada je uveliko bilo asfaltiranje ulica a vas doticni predsednik Golubovic vas je zaboravio.ZASTO?Zato sto ste mu bili lojalni i vi se nikada niste bunili,bili ste mu zadnji i sigurno glasacko telo,i bili ste u planu za asfaltiranje posle 2008.Al dodje Chume !!!!A vama ostade rizla!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *