JKSP OBAVEŠTAVA
Broj pregleda

Isključenja neredovnih platiša

Javno komunalno stambeno preduzeće Svrljig od juče je krenulo sa isključenjima neredovnih platiša komunalnih usluga.

JKSP-SVRLJIGOd 28. maja 2013. godine, Javno komunalno stambeno preduzeće Svrljig krenulo je sa intenzivnim isključenjem i utuženjem neredovnih platiša, kako fizičkih tako i pravnih lica, u Svrljigu, i korisnika u selima Prekonoga i Manojlica.

Pored dužnika, biće obustavljeno snabdevanje vodom i korisnika komunalnih usluga koji su sačinili sporazum o izmirenju dugovanja na rade a ne pridržavaju se rokova, stoji u saopštenju JKSP-a.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • A sta da placaju…vazduh u cevima,jel to?! Kao sto svi znamo pojedini delovi Svrljiga nemaju vodu i po šest meseci u godini,a ako uzmemo plateznu moć Svrljizana..koliko ljudi je bez posla i mogucnosti da zarade..zapita li se to neko!!!???

    • Pita se pita, pa se i zapita… Kako to da ti isti placaju redovno kablovsku a vodu i po 3, 4 godine ne placaju? Znaju da ih za kablovsku posle mesec dana iskljuce pa gle za to imaju para a za vodu ne!!!?? Prioriteti moraju biti postavljeni, kablovska, mobilni i svakojake gluposti su nekima na prvom mestu zapita li se to neko, pa jel se i zacudi!!!

Komentar

Your email address will not be published.