Search
Close this search box.
POVREĐENA DVA LICA
Broj pregleda

Još jedan udes kod Razbiglave

Podeli sa prijateljima:

Večeras oko 20 časova, kod Razbiglave, dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena dva lica.

udes-razbiglavaUsled neprilagođene brzine kretanja uslovima puta došlo je do još jedne saobraćajne nezgode kod Razbiglave, blizu Siena. U udesu povređen je vozač Opela gel aleksinačkih registarskih oznaka koji je iz pravca Niša išao prema Svrljigu, i suvozač u vozilu Opel karavan, kojim je upravljao Srđan M. (41) iz Svrljiga.

udes-kod-razbiglavePovređeni su odmah zbrinuti u svrljiški Dom zdravlja.

Uviđaj je u toku.

Inače, ovo je drugi udes koji se dogodio u toku danja na istom mestu.

FOTOGRAFIJE

11 Komentara

  1. eto danas dva udesa na toj krivini,oko 08h i oko 20h.Kisan dan i za samo 12h dva udesa.Koliko jos treba da se dese da bi se nesto preduzelo???????????????

    1. I ti “krivci” uvek nađu baš na tu krivinu izlete iz nje? Definitivno nešto nije u redu sa tim delom puta i treba nešto da se preduzme pod hitno da se sačuvaju ljudski životi učesnika u saobraćaju, bili oni krivi ili nedužni.

    1. i sa 30 da udjes ,,, isto. sam naziv kaze “razbiglava”. e dal ima nesto na asfaltu, tj dal je neko nesto nasipao, to je drugo pitanje…….milicija nema sta da kaze nego neprilagodjena brzina.

  2. Glavni problem je sam nagib asvalta koji vozace,umesto da drzi,on ih izbacuje iz krivine. Sama krivina ima kontra nagim i nemoguce je proci usled vlaznog asvalta,losih guma i malo vece brzine!

  3. Krivina jeste lose uradjena i zadrzava se voda i nagib je los ali vozacu autobusa sigurno nije prvi put da prolazi tu, a drugi udes covek iz svrljiga poznaje put a drugi iz aleksinca ako prvi put prolazi onda nije trebao da ide brzo ako nije prvi put onda jos gore naravno ako je on kriv. Razlog udesa je NEZNANJE vozaca i putara…

  4. ja sam na toj krivini se izvrnuo kamionom,,uvek govore da je neko kretao se brzo ja sam izo 60 km,pa sam otiso u aut ko da me neko gurnuo,treba da nesto preduzmu,,

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano