Uskoro

Adresar opštine Svrljig

Ukupan broj pregleda:

Svrljiška firma Simple Look do kraja meseca pokrenuće projekat Adresar opštine Svrljig na internet domenu www.svrljig.biz .

2Svrljiški adresar, odnosno online poslovni adresar opštine Svrljig, koji će činiti dostupnim prezentacije svrljiških firmi svim korisnicima Interneta, kako građanima, tako i privredi, biće aktivan do kraja meseca.

Misleći na potrebe naših posetilaca, omogućili smo filtriranje firmi po delatnostima. Na taj način bi korisnici portala što jednostavnije došli do željene informacija o firmama u njihovom okruženju. Ciljevi kojima rukovodimo pri izradi portala jesu moderan dizajn, praktičnost i jednostavnost upotrebe kako bi svima, pogotovu korisnicima adresara koji nisu iz Svrljiga, omogućili da bez mnogo muke dođu do najboljeg rešenja za njihove potrebe, stoji u saopštenju za medije firme Simple Look.

Sa druge strane, sve svrljiške firme imaće mogućnost postavljanja osnovnih podataka ili detaljnu prezentaciju na adresaru, čime na najbolji način predstavljaju svoje proizvode i usluge potencijalnim klijentima.

Sajt će biti dostupan na adresi www.svrljig.biz a jedan je u nizu projekata svrljiške firme Simple Look.

Firme koje su zainteresovane da se nađu na ovom portalu mogu se prijaviti na mail: [email protected] ili na telefon 063/ 488 668

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *