Svrljižani u akciji

Krali poljoprivredne mašine i obijali kuće

Broj pregleda

Svrljižani Marko M. (23) i Dušan M. (23) i dvojica maloletnika sumnjiče se da su avgusta prošle godine u Svrljigu i selima obili osam kuća iz koji su ukrali više poljoprivrednih mašina.

1

Krivične prijve će biti podnete i protiv Marka M.(1990) i Dušana M.(1990) iz Svrljiga, kao i dva maloletna sedamneaestogodišnjaka zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teške krađe. Sumnja se da su osumnjičeni u periodu od avgusta prošle godine do danas na području opštine Svrljig u selima Plužina i Prekonoga, kao i u Svrljigu obili osam domaćinstava iz kojih su oduzimali poljoprivredne mašine. Svi oduzeti predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima, stoji u saopštenju policijske uprave Niš.

Pročitajte i

Zgrada policije, arhivska fotografija, foto: arhiva

Pojačana kontrola saobraćaja tokom praznika

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će pripadnici Uprave saobraćajne policije, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, sprovoditi pojačanu kontrolu saobraćaja na

1 Komentar

  • Pa jel se zalazemo za unapredjenje poljoprivrede u Opstini ili ne ??? Momci imaju Biznis Planove za unapredjenje … Tako je i Shmeksa unapredio Zanzibar da nabavi novo pice,bilo ga strah da ovom ne prodje rok ….

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.