Search
Close this search box.
Bez komentara
Broj pregleda

Foto vest: Pogledajte na šta liči nekadašnji tržni centar!

Podeli sa prijateljima:

Oni koji svakodnevno prolaze kroz  nekadašnji tržni centar imaju dosta muka da stignu do stepenica i izađu iz njega. A pogledajte i zašto:

2Skoro ceo kompleks je iskopan, zbog, kako smo nezvanično saznali cevi koje su pravile problema na vodovodnoj mreži i povremeno pucale, i tako ostavljen više od mesec ipo dana.

2

S’ obzirom da se u ovom tržnom centru nalazi jedna dečija igraonica – odnosno internet kafe i rođendanonica, ovako raskopan kompleks može predstavljati potencijalnu opasnost za naše najmlađe sugrađane.

12

Nadamo se da će nadležni reagovati na vreme i vratiti tržnom centru izgled u prvobitno stanje.

6 Komentara

  1. Vlasnici svih lokala su privatna lica. I ako nisu vlasnici i zemljišta,dužni su da okolinu kafića,zanatskih radnji,igraonica i drugih poslovnih objekata urede o svom trošku jer je to njihovo dvorište,a kada je ono uređeno i lepo, privući će i kupce odnosno sve zainteresovane za sadržaje koji se nalaze u tržnom centru. Dakle nadležni su vlasnici pomenutog prostora.

    1. Druze Branislave, pitao bih tebe da li bi ti o svom trosku uredjivao grasku imovinu. Kako kaze narod:“Svako svoji tur gleda!“
      A za ovo sto ce privlacenje musterija-slabije prijatelju…
      U trzni centar moz da idete vi sto primate plate, a mi moz da klatimo vrata na prazni frizideri.

      1. Imas stalno otvoren konkurs kod onog batu r., i to daje 100,000 platu, procitao sam jedan njegov komentar na sajtu ovde. Javi se kod njega ako ti plata i radno mesto fale pa i ti jadan da napunis frizider!! Jos ako ste istog politickog opredeljenja ima da ti da platu i 200,000 kad jednom protivniku daje 100,000. Nemoj samo da kukas obrati se coveku i odradi prvo tu platu pa je onda trosi!!!

        1. Kupicu ti pivo i stoličku da sedneš u tržni centar da piješ pivce 😉 I uživaš u lepoti tržnog centra. A ti da ides kod batu rašića i da voziš kolica..

          1. Znaci nije bas da nemas platu, nego kukas na prazno, cim imas za pivce i da dzabolebaris!!!! Znaci lazes kad god stignes, a nik ti je posten gradjanin bas ti prilici… A ona kolica pa i to je za ljude, posten svet ni od toga ne bezi da prezivi, mada ti ni to ne bi bio sposoban da radis!!!!

  2. Gospodine pošteni građanine. Ako to jesi valjda imaš ime i prezime.Inicijalima i pseudonimima se služe samo nepošteni. Elem , vlasnici lokala su privatna lica a nije država niti društvo što sam i rekao. Ako već želiš da ostaviš neki komentar onda se gospodine (drugova više nema) potpiši i stoj iza toga što si napisao. POŠTENO!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano