Igračima predstavljena uprava
Broj pregleda

Optimizam pred nastavak sezone

Danas, 31. januara 2013. godine, počele su zvanične pripreme fudbalera FK Svrljig. 

svrljig-fkPoslednjeg četvrtka u januaru zvanično su počele pripreme mladih fudbalera FK Svrljig pred nastavak prolećnog dela prvenstva 2012/2013. godine.

Šef stručnog štaba Srđan Mladenović – Bimba detaljno je upoznao novu Upravu sa dosadašnjim radom tima i ciljevima za predstojeću sezonu. Takođe nagovešteno je da u FK Svrljig stižu dva nova pojačanja koja bi trebalo da podstaknu mlade fudbalere. Bitno je istaći da su Svrljižani ujedno i ambasadori najmlađih igrača u zonaškom takmičenju.

uprava-FK-Svrljig

Nakon kondicionog treninga, usledila je prozivka igrača a predsednik kluba Dejan Branković – Šiša iskoristio je priliku da sa svakim od njih priča pojedinačno o treninzima, predstojećoj pripremi, eventualnim problemima i nastavku takmičenja. 

Branković je za Svrljiške novine izjavio da ima velike planove, da je jedan od njih povratak među srpskoligaše, ali da će se vremenom sprovoditi u delo, jedan po jedan. 

Najpre planiramo da izgradimo dve tribine, na južnoj i severnoj strani stadiona. Od opštine smo dobili odobrenje, takođe su nam rekli da će se i oni uključiti u tom projektu.  – rekao je predsednik kluba Dejan Branković.

1

On je dodao da je osnovni cilj nove uprave rad sa fudbalerima iz Svrljiga, kako bi sledeće godine, kada ''FK Svrljig'' bude igrao u ''Srpskoj ligi – Istok'', ovaj tim imao osnovu i stabilnu ekipu.

Nakon razgovora sa igračima održan je prvi sastanak Upravnog Odbora ''FK Svrljig''.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA