Search
Close this search box.
Igračima predstavljena uprava
Broj pregleda

Optimizam pred nastavak sezone

Podeli sa prijateljima:

Danas, 31. januara 2013. godine, počele su zvanične pripreme fudbalera FK Svrljig. 

svrljig-fkPoslednjeg četvrtka u januaru zvanično su počele pripreme mladih fudbalera FK Svrljig pred nastavak prolećnog dela prvenstva 2012/2013. godine.

Šef stručnog štaba Srđan Mladenović – Bimba detaljno je upoznao novu Upravu sa dosadašnjim radom tima i ciljevima za predstojeću sezonu. Takođe nagovešteno je da u FK Svrljig stižu dva nova pojačanja koja bi trebalo da podstaknu mlade fudbalere. Bitno je istaći da su Svrljižani ujedno i ambasadori najmlađih igrača u zonaškom takmičenju.

uprava-FK-Svrljig

Nakon kondicionog treninga, usledila je prozivka igrača a predsednik kluba Dejan Branković – Šiša iskoristio je priliku da sa svakim od njih priča pojedinačno o treninzima, predstojećoj pripremi, eventualnim problemima i nastavku takmičenja. 

Branković je za Svrljiške novine izjavio da ima velike planove, da je jedan od njih povratak među srpskoligaše, ali da će se vremenom sprovoditi u delo, jedan po jedan. 

Najpre planiramo da izgradimo dve tribine, na južnoj i severnoj strani stadiona. Od opštine smo dobili odobrenje, takođe su nam rekli da će se i oni uključiti u tom projektu.  – rekao je predsednik kluba Dejan Branković.

1

On je dodao da je osnovni cilj nove uprave rad sa fudbalerima iz Svrljiga, kako bi sledeće godine, kada ''FK Svrljig'' bude igrao u ''Srpskoj ligi – Istok'', ovaj tim imao osnovu i stabilnu ekipu.

Nakon razgovora sa igračima održan je prvi sastanak Upravnog Odbora ''FK Svrljig''.

5 Komentara

  1. Rukovodsvo je postavljeno ali rezultata nece biti jer imamo lose igrace.Ovi momci sto dolaze iz Nisa su odbaceni iz klubova jer ne zadovoljavaju kriterijume pa su dosli u Svrljig da se proslave.Realno je da u ovoj ligi budemo sredina i s tim bi svi trebalo da budu zadovoljni i igraci i uprava.

  2. Pre svega mora da se postavi sitem rada, da svako zna sta radi u klubu. Posle toga moraju da se srede uslovi za rad, od terena koji je u ocajnom stanju, preko svega ostalog. Mladje kategorije moraju da se formiraju i da se s njima ozbiljno radi, a rezultati se doci posle nekog vremena. Iskreno nema potrebe sa zurbom u srpsku ligu, vazno je napraviti sitem rada i uslove, rezultati ce posle doci lako.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano