Posle pisanja Svrljiških novina

Očistili skoro sva naselja

Ukupan broj pregleda:

Nakon pisanja Svrljiških novina konačno je očišćeno smeće koje je “prelivalo“ iz prvomajskih kontejnera .

Prvomajska-ulica-Svrljig

U Prvomajskoj ulici u Svrljigu, u delu stambenog kompleksa, pre samo par dana mogli ste da vidite pravu mini deponiju. Danas, posle pisanja naših novina, slika ovog naselja potpuno je drugačija. Očišćeni su kontejneri ali i trotoar i zelenilo u krugu zgrade.

Inače nisu izostala i druga naselja gde je bilo sličnih problema. Naime, očišćeni su kontejneri i kod pijace, autobuske, železničke i užem centru grada, ali i na ostalim mestima.

Pijaca

Radujem što ste uspeli da ih probudite i naterate da urade svoj posao. Ovo je potpuno drugačija slika Svrljiga, kaže žitelj stanar Prvomajske ulice.

Takođe ispražnjeno je smeće i u ulici Vase Albanca, kod kafića Zanzibar, u neposrednoj blizini naše redakcije.

Vase-Albanca

6 Responses

  1. Uplasio se direktor od smene pa brze bolje ocistio kontejnere!Aj da vidimo dokle ce da bude cisto!?Slikacu sve pa ako je cisto pohvalicu a ako bude djubre kao pre kritikovacu i vlast i komunalac.

  2. Ucviako se pa poslao komunalci da ciste ceo dan po ulice. Tako i treba za to primaju platu. Lepo je sto ste mu otvorili oci i pokazali da nije najbolji kao sto misli

  3. Da se na mesto direktora postavi neko odgovorniji a ne ko ovaj da ceka novine da pisu o njegovim budalastinama!!! Predsednice reaguj!!!

  4. Људи нису радили, мислили су биће смак света, опрашта им се.

    П.С. Битно је да су руководиоци искели бдњак из три пута ово је све остало мање важно.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *