Posle pisanja Svrljiških novina

Očistili skoro sva naselja

Broj pregleda

Nakon pisanja Svrljiških novina konačno je očišćeno smeće koje je “prelivalo“ iz prvomajskih kontejnera .

Prvomajska-ulica-Svrljig

U Prvomajskoj ulici u Svrljigu, u delu stambenog kompleksa, pre samo par dana mogli ste da vidite pravu mini deponiju. Danas, posle pisanja naših novina, slika ovog naselja potpuno je drugačija. Očišćeni su kontejneri ali i trotoar i zelenilo u krugu zgrade.

Inače nisu izostala i druga naselja gde je bilo sličnih problema. Naime, očišćeni su kontejneri i kod pijace, autobuske, železničke i užem centru grada, ali i na ostalim mestima.

Pijaca

Radujem što ste uspeli da ih probudite i naterate da urade svoj posao. Ovo je potpuno drugačija slika Svrljiga, kaže žitelj stanar Prvomajske ulice.

Takođe ispražnjeno je smeće i u ulici Vase Albanca, kod kafića Zanzibar, u neposrednoj blizini naše redakcije.

Vase-Albanca

Pročitajte i

Havarija na vodovodnoj mreži

Zbog havarije na uličnom vodu u ulici Svetozara Markovića, ulica Hadžićeva sa svim pripadajućim ulicama od Doma zdravlja do Kameleon neće imati vodu od 10

JKSP: Voda je za piće

U toku jučerašnjeg dana došlo je do zamućenja vode u vodovodu gradskog naselja usled naglog otapanja snega i podizanja sterilnog mulja u cevima. Kako nam

6 Komentar

  • Uplasio se direktor od smene pa brze bolje ocistio kontejnere!Aj da vidimo dokle ce da bude cisto!?Slikacu sve pa ako je cisto pohvalicu a ako bude djubre kao pre kritikovacu i vlast i komunalac.

  • Ucviako se pa poslao komunalci da ciste ceo dan po ulice. Tako i treba za to primaju platu. Lepo je sto ste mu otvorili oci i pokazali da nije najbolji kao sto misli

  • Svaka cast novinarima

  • Da se na mesto direktora postavi neko odgovorniji a ne ko ovaj da ceka novine da pisu o njegovim budalastinama!!! Predsednice reaguj!!!

  • Људи нису радили, мислили су биће смак света, опрашта им се.

    П.С. Битно је да су руководиоци искели бдњак из три пута ово је све остало мање важно.

  • direktor JKPS ko je to???

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *