Min. finan. i privrede

Svrljigu 9 miliona dinara

Ukupan broj pregleda:

Opština Svrljig dobila je iz tekuće budžetske rezerve 9 miliona dinara od Ministarstva finansija i privrede. 

Ljubisa-Stojkovic

Javnost je o ovome obaveštena na nedavno održanoj konferenciji za novinare na kojoj je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, govoreći o saradnji sa novim partnerom u opštinskoj vlasti rekao da je posredstvom njegovog zamenika Ljubiše Stojkovića, iz URS-a, za budžet opštine obezbeđeno iz tekućih rezervi Republike Srbije, devet miliona dinara.

Zamenik predsednika opštine Ljubiša Stojković naveo je da opština Svrljig u poslednjhi pet godina nije dobila pomoć u ovom obimu od Republike, odnosno da od 2007.godine Ministarstvo finansija nije odobravalo vanredne transfere opštini Svrljig.

Bitno je da je ponovo uspostavljena saradnja sa Ministarstvom finansije i privrede i mi ćemo zajedno sa predsednikom opštine i predsednicom Skupštine, raditi na razvoju te saradnje sa ovim Ministarstvom, ali i sa drugim ministarstvima, rekao je zamenik predsednika opštine, Ljubiša Stojković.

 

2 Komentar

  • Ljubisa pre svega posten covek pa tek onda sve ostalo. Drago mi je da je on na mestu zamenika predsednika i da ce pokusati da pomogne svojim zemljacima i svom gradu.

  • Када половини би пола нерадника из општине отпустили,а другој плате упола уманјили онда би могло и нешто да претекне,а овако и то мало однесу лопови.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *