Dobra vest
Broj pregleda

Zorica dobija kuću

Interesovanje onih koji bi želeli da pomognu je veliko, samim tim odlučeno je da se pokrene akcija izgradnje nove kuće porodici Vučković iz Drajinca.

Zoricina kuca

Jedan poznati srpski političar, koji je želeo da ostane anoniman, spreman je da pomogne u ovoj akciji, prenosi list ”Alo!”.

Nije mi važan publicitet i molim vas da ne objavljujete moje ime. Želim da pomognem jer me je potresla tužna životna priča ove nesrećne devojke. Nadam se da nisam usamljen u toj nameri, rekao  je u telefonskom razgovoru političar.

Inače, nesrećna Zorica i dalje živi u lošim uslovima. Spava u istoj ,odnosno i jedinoj čitavoj sobi,  sa svojim ocem.

Privatna fasaderska radnja „Zidar“ iz Svrljiga ponudila je da besplatno uradi sve građevinske poslove. Sad nam je pored novca potreban i građevinski materijal. Treba raditi brzo ne bi li se Vučkovići što pre uselili u novi dom – rekao je za novine ”Alo!” većnik opštine Svrljig, Marko Mladenović.

Broj žiro računa kod Poštanske štedionice na koji se može uplatiti pomoć je 200-61003649-42. Zainteresovani koji žele da doniranjem građevinskog materijala pomognu u izgradnji nove kuće za Zoricu Radojčić za bliže informacije treba da pozovu brojeve 018-821-018 ili 063-8670315.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

4 Komentara

  • Slazem se da svako treba imati normalne uslove za zivot. I svaka cast na inicijativama. A da li ste upuceni da je u Juznoj Srbiji skoro svako deseto lice poput nesrecne Zorice.

  • Jesmo, upućeni smo! A da li to znači da ne treba pomoći Zorici?

  • Nije tacno. Vec sam hteo da kazem da preterujete, obratite paznju i na ostale.

  • zdravo svima jase zovem arifa zivim aachenu njemacka hito zrazim jednu zensku kojae sirota nema de da bude nek bude kod mene svece imati nista nece fahliti . a mene mozete naci na facebook arifa kremer .volelabi jednu zensku od 45 do 55 godina .a izvinite ako nasi neznam dobro pisati.posto 42 godine zivim njemckoj .ako njeko zna zensku pisite da znam puno hvala komi pomgene pozdrav arifa.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *