Search
Close this search box.
Dobra vest
Broj pregleda

Zorica dobija kuću

Podeli sa prijateljima:

Interesovanje onih koji bi želeli da pomognu je veliko, samim tim odlučeno je da se pokrene akcija izgradnje nove kuće porodici Vučković iz Drajinca.

Zoricina kuca

Jedan poznati srpski političar, koji je želeo da ostane anoniman, spreman je da pomogne u ovoj akciji, prenosi list ”Alo!”.

Nije mi važan publicitet i molim vas da ne objavljujete moje ime. Želim da pomognem jer me je potresla tužna životna priča ove nesrećne devojke. Nadam se da nisam usamljen u toj nameri, rekao  je u telefonskom razgovoru političar.

Inače, nesrećna Zorica i dalje živi u lošim uslovima. Spava u istoj ,odnosno i jedinoj čitavoj sobi,  sa svojim ocem.

Privatna fasaderska radnja „Zidar“ iz Svrljiga ponudila je da besplatno uradi sve građevinske poslove. Sad nam je pored novca potreban i građevinski materijal. Treba raditi brzo ne bi li se Vučkovići što pre uselili u novi dom – rekao je za novine ”Alo!” većnik opštine Svrljig, Marko Mladenović.

Broj žiro računa kod Poštanske štedionice na koji se može uplatiti pomoć je 200-61003649-42. Zainteresovani koji žele da doniranjem građevinskog materijala pomognu u izgradnji nove kuće za Zoricu Radojčić za bliže informacije treba da pozovu brojeve 018-821-018 ili 063-8670315.

 

4 Komentara

  1. Slazem se da svako treba imati normalne uslove za zivot. I svaka cast na inicijativama. A da li ste upuceni da je u Juznoj Srbiji skoro svako deseto lice poput nesrecne Zorice.

  2. zdravo svima jase zovem arifa zivim aachenu njemacka hito zrazim jednu zensku kojae sirota nema de da bude nek bude kod mene svece imati nista nece fahliti . a mene mozete naci na facebook arifa kremer .volelabi jednu zensku od 45 do 55 godina .a izvinite ako nasi neznam dobro pisati.posto 42 godine zivim njemckoj .ako njeko zna zensku pisite da znam puno hvala komi pomgene pozdrav arifa.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano