Teška saobraćajna nesreća (FOTO)

Broj pregleda

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 časova, na ulazu u Svrljig iz pravca Niša, na mestu zvanom ‚‚Razbiglava‚‚.

Udes Svrljig

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na takozvanom mestu ‚‚Razbiglava‚‚ u blizini nekadašnjeg restrorana ‚‚Ognjište‚‚ i fabrike ‚‚Sien‚‚ , tačnije na ulazu u Svrljig iz pravca Niša.

Kolona

Oko 15 časova, iz  za sada nepoznatih razloga došlo je do direktnog sudara vozila marke ‚‚Opel vektra‚‚ i vozila oznake ‚‚Opel astra‚‚. U udesu je povređeno pet lica, a kako nezvanično saznajemo tri su lakše a dva lica teže povređena.

Udes kod Svrljiga

Saobraćaj je obustavljen na četiri sata, odnosno u vremenu od 15 do 19 časova, a formirana je i kolona vozila od nekoliko kilometara. U vreme obustave saobrašaja korišćen je alternativni put preko sela Grbavče.

Podsećamo da se na istom mestu novembra 2011.godine dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Pročitajte i

Radovi, foto: Svrljiške novine

Uređen put od Svrljiga do Niša

Delovi puta od Svrljiga do Niša, uglavnom krivine, rekonstruisani su proteklih nedelja.  Na teritoriji Svrljiga rekonstruisana je krivina kod Razbiglave, kao i krivina prema prevoju

Razbiglava, foto: Svrljiške novine

Radovi kod Razbiglave, vozite oprezno

Ovih dana ,,Trace“ obavlja radove na rekonstrukciji deonice puta kod Razbiglave, pa se preporučuje svim vozačima da prilagode brzinu vožnje uslovima na putu. Trenutno je

7 Komentar

  • Dokle vise da se ovakve stvari desavaju a da niko od nadleznih ne postavi znak i upozori vozace da se na ovoj deonici cesto dogadjaju saobracajne nesrece?Saobracajni znak malo kosta a sigurno bi smanjio br nesreca!

  • katastrofa

  • znaci trebalo je da putari isprave sto je moguce vise krivinu tako sto ce asfaltirati sto vecu povrsinu u njoj . ima mnogo resenja a uvek je izabrano najgore, sva sreca sto nij enko poginuo. velika greska putara, ali i vozaca, a pogotovo kad preticu i zaobilaze,

    • Napravi pero pravu krivinu i resi globalnu krizu krivina. Objasni svim svetskim pacerima tu tezu asfaltiranja vece povrsine u krivini da se dobije prava krivina… Dace tebi Nobelovu nagradu koliko za nekoliko dana vidim ja…

      • Lepo čovek kaže, vidi se da je iskusan vozač. Što je šira krivina, to je preglednija i više mesta imaš da izbegneš nekog ko ide na tebe. Samo ove naše krivine imaju pogrešan nagib (prema spolja).

  • Nije problem krivina, vec brzina.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *