Čitaju nas Svrljig, Niš, Beograd, Aleksinac, Zaječar…

Broj pregleda

Posle Svrljiga, sajt ‚‚Svrljiške novine‚‚ u toku meseca najčešće se posećuje iz Niša, Beograda, Aleksinca, Zaječara, ali i iz drugih gradova Srbije i gradova inostranstva. 

Redakcija Svrljiske Novine

‚‚Svrljiške novine‚‚ na prvom su mestu po broju pregleda i jedinstvenih poseta, samim tim trenutno su lider među lokalnim medijima. Pre samo dva meseca u samo jednom danu upisano je 5114 jedinstvenih poseta na sajtu, dok je današnjom analizom taj broj uvećan na 6005 poseta.

Novine se najčešće, posle Svrljiga,  otvarju iz Niša, Beograda, Aleksinca, Zaječara, Kragujevca, Novog Sada i ostalih gradova i opština Srbije. Svrljiške beleže porast poseta i iz inostranih gradova. Po učestalim posetama ubrajaju se gradovi Udine, Friuli-Venezia Giulia, Eslöv, Skåne Län, Stockholm, Stockholms Län, Skopje, Karpos, Paris, Ile-de-France, Chicago, Illinois i ostali gradovi u kojima se nalaze naši žitelji.

– U ovom mesecu ostvarićemo ovogodišnji cilj, ali još uvek nećemo otkrivati sve detalje. Jedino što možemo reći da će se uskoro pojaviti i dugo očekivano štampano izdanje, kažu iz redakcije.

Svrljiške novine najavljuju i ekspanziju novog sadržaja, novih lica u redakciji ali i rekonstrukciju postojećeg sajta.

Pročitajte i

SVRLJIŠKE NOVINE TRAŽE SARADNIKA

Ukoliko želite da se pridružite novinarskoj ekipi ,,Svrljiške novine“ i izveštavate iz Svrljiga i okoline i ujedno unapredite informisanje građana naše opštine, ali i ostatka

2 Komentar

  • Da,da ,Perisanci rado citaju vrljiske novine svakog jutra.Pozdrav redakciji i citaocima iz Eslöva,Svedska.

  • Citamo vas i mi , Holandijaaa :))))))))

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *