Više od dve nedelje na putu

Broj pregleda

Da nesavesnih vozača ima sve više dokazuje činjenica da više od petnaest dana nije pomeren pokvareni kamion marke ‚‚MAN‚‚ sa regionalnog puta R-243.  Kamion usporava saobraćaj formiranjem manjih kolona vozila na trasi kod sela Crnoljevica.

Kamion

Na regionalnom putu R243 o kome se govori da je put od vitalnog značaja i možda jedna od najvećih veza sa ski centrom ‚‚Stara planina‚‚ još uvek nije u potpunosti asfaltiran, ali i ono malo asfaltiranog dela zauzeli su pojedini nesavesni vozači.

Kamsion

Putujući danas ka selu Vlahovo, kako bi smo napravili potpuno drugu priču, zatekli smo pokvareni kamion koji je zaustavljen u blizini crnoljevačkog mosta, a koji smo zatekli pre nešto više od dve nedelje na istom mestu. Žitelji kažu da niko ne dolazi da obiđe kamion i da ne znaju ko je vlasnik.

Crnoljevica

Oni kažu da njima kamion uopšte ne smeta ali smeta ljudima koji non-stop prolaze ovim putem, većinom strancima koji brzo voze.

Kamionu, žute boje, sa natpisom ‚‚Heba‚‚ na ciradi, izbušena je zadnja guma, pa predpostavljamo da je zbog toga i ostavljen na putu.

Ispustena guma

U policiji kažu da za sada niko nije prijavio ovaj slučaj.

Pročitajte i

Sajam zimnice, foto: M.M.

Treći ,,Sajam zimnice“ u Crnoljevici

U organizaciji Opštine Svrljig i Udruženja žena na selu 13. oktobra će u selu Crnoljevica biti održan treći Sajam zimnice. Sajam zimnice se održava povodom

2 Komentar

  • busi hahahaha

  • Da dragi novinari, kamion je bio u kvaru i zato je stojao tu. Zao mi je sto je toliko smetao prolaznicima ali nismo mogli da ga doslepamo do Nisa i popravimo…

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *