Search
Close this search box.
Broj pregleda

Katastrofalan poraz Svrljižana u gostima

Podeli sa prijateljima:

Bivši srpskoligaš ‚‚FK Svrljig‚‚ poražen u Predejanu, u petom kolu ‚‚Niške zone‚‚ , od domaće ekipe ‚‚SFK Moravac‚‚ rezultatom 6:1.

FK Svrljig2

Domaći su se raspucali u duelu sa bivšim srpskoligašem koji je platio ceh za sve promašaje Predejančana u protekla dva prvenstvena kola. Derbi kola zadovoljio je fudbalske sladokusce, posebno dostignućem u prvom poluvremenu kada se i vodila izjednačena borba i najavljivala rezultatska neizvesnot.

Svrljigš je naprosto pao u igri posle odmora, pa je katastrofa bila neminovna . Razigrani Predejančani su sa čak ššest golova u protivničkoj mrežži potvrdili kako jesu sastav kojem ima mesta u samom vrhu tabele i da će posle Vlasine, koja se srećno provukla u Predejanu, malo koji gost odneti makar i bod.

U sastavu domaćina sve linje funkcionisale su besprekorno, a ono ššto posebno hrabri stručni šštab je svakako kvalitetna klupa sa koje po pravilu, u igru ulaze momci sposobni da održže visok pobednički ritam. Derbi je protekao u fer i korektnoj borbi, uz dobro suđenje mladog Golubovića.

 

9 Komentara

  1. Uprava napolje!!! Svrljizani dopustili ste da klubom upravljaju boza,snajder,krpelj,tarabuna i ostali sljam onda vam tako i treba nemate prava da se bunite a oni neka predvode niske klovnove koji gube sa po deset razlike.

  2. Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,Uprava napolje,

  3. Zašto ste se tukli odnosno svađali u petak posle treninga. Isplacivali ste pare akontaciju pa nije imalo za sve. Napolje placenici. To ste radili i u Predejane. Sad su vas pojacali stari Šoce i njegov unuk. Ko li tu pere pare.
    Osnovni je red zakazati skupštinu, podneti ostavke i prepustiti klub normalnim osobama. Cujete li bre narcisi…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano