Search
Close this search box.
Broj pregleda

Vandali nastavljaju da terorišu gradski park

Podeli sa prijateljima:

Nakon što su iz betona počupalne parkovkse klupe, sinoć su na isti način uništene kante za smeće i dečije igračke u parku. Radnici JKSP-a su jutros jednu klupu pronašli kako visi na toboganu.

grafiti gradski park

pocupane kanteVandali ne prestaju da terorišu ‚‚srce grada‚‚ i uništavaju šta god stignu u njemu. Pre nekoliko dana počupane su parkovske klupe, ali i to nije bilo dovoljno pa su sinoć na isti način iz zemlje izvučene kante za smeće. Da tu nije kraj, pokazuju i fotografije koje smo danas uslikali.

Naime, pored kanti, klupa i  grafita koji su posvuda, nepoznati počinioci, iz naših tekstova poznatiji kao ‚‚vandali‚‚ polupali su četiri od pet dečijih ljuljaški. Pohaban je dečiji vozić a polomljeni su i rukohvati na penjalicama.

Radnici JKSP-a, koji rade na održavanji čistoće u parku, sa nevericom su posmatrali pričinjenu štetu. Oni su za Svrljiške novije izjavili ‚‚da ne znaju zbog čega neko može ovako nešto da uradi‚‚.

Jedan radnik kaže da su zatekli klupu kako visi na kućici tobogana, ali da su je odmah spustili na zemlju kako ne bi povredila nekoga.

Ovom prilikom drugi put  apelujemo nadležnim organima da što pre preduzmu mere i zaštite park od uništavanja.

Ljuljaske

OSTALE FOTOGRAFIJE:

Ljuljaske nema

vozic

Ljuljaske

deca se igraju

9 Komentara

  1. U gradskom parku se skupljaju narkomani i duvaci trave pa nije ni cudo da se ovako ponasaju kad budu pod dejstvom narkotika.Ovo je sramota za Svrljisku policiju jer su nesposobni da sprece divljanje huligana i razbojnika u strogom centru grada.Da se ja pitam opametio bi stoku u Borskom rudniku od jutra do sutra pa bi svi posle razmislili dobro o svojim postupcima.

  2. Koji je to mentalni sklop, da se iscupa kanta za smece iz zemlje, ili klupa??? Sta je sledece ovakvim mentalnim zarazama, da nekog vezu u taj isti park i izvrse ritualno ubistvo??? Alo, nadlezni budjenje, pivo u zadruge nece da pobegne nigde!!!! Odradite bar tu jednu mesecnu platu, ove ostale si primajte za nerad kao i do sada!!

  3. treba da se postavi video nadzor u parku i da se tako kontrolise ovako divljanje, jer organi reda nisu dovoljni da sprece divljanje ovih huligana. Danas park , sutra ce da zapale zgradu opštine , posle toga ko zna sta su planirali.

    1. Interesantan sled dogadjaja po tebi, trebali bi tebe prvog da prepitaju i oko parka, i oko buduce paljevine, i oko potkupljivanja odbornika. Sve to u isto vreme kao slucajno, i ti aktiviran na sajtu da bulaznis, i “odradjen” park i pokusaj mita i korupcije onako bunardzijski!!! Ako i postoji neka sluzba koja treba da brine o redu i miru, ti bi trebao medju prvima kod njih na razgovor…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano