Broj pregleda

U osnovnoj školi ‚‚Dobrila Stambolić‚‚ 99 prvaka

Osnovna škola ‚‚Dobrila Stambolić‚‚ u Svrljigu, danas je zvanično bogatija za 99 novih prvaka. Prvog školskog dana za prvake i njihove roditelje priređen je bogat kulturno-umetnički program.

Svrljiski prvaci

Veoma bitan podatak je da ove školske godine OŠ ‚‚Dobrila Stambolić‚‚ beleži porast upisanih đaka prvaka. To nam je potvrdio i direktor škole, Zoran Nikodijević, na današnjem okupljanju prvaka i njihovih roditelja u svečanoj sali škole.

Zoran Nikodijevic direktor OS Skole
Direktor OŠ – Zoran Nikodijević

– Ove godine imamo 71. učenika u matičnoj školi u Svrljigu, dok je ukupan broj na teritoriji cele opštine 99, rekao je Nikodijević.

Polaznici

Nove polaznike su uz muziku, pesmu, recital i igru dočekali njihovi stariji drugari iz četvrtog razreda. Nakon zabavnog dela programa prisutnima su predstavljeni i direktorovi pomoćnici, psiholozi ali i učitelji koji će predavati nastavu, odnosno razredne starešine.

Docek prvaka

Svrljiški učenici raspoređeni su u tri odeljenja. Njima će narednih godina, do četvrtog razreda,  predavati Branko Mihajlović, Danijela Ristić i Dušanka Marković.

Pozdravna rec predsednika
Predsednik opštine Svrljig – Milija Miletić

Nakon pozdravne reči direktora osnovne škole, Zorana Nikodijevića, i predsednika opštine Svrljig, Milije Miletića, učenicima su podeljeni prigodni pokloni a potom su sa svojim starešinama krenuli  put svojih učionica na održavanju prvog časa.

 

UCITELJI
Učitelji – Dušanka Marković, Danijela Ristić i Branko Mihajlović.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • ziveli prvaci i srecan pocetak ,

Komentar

Your email address will not be published.