Search
Close this search box.
Broj pregleda

Niška zona: prva utakmica u nedelju 19.avgusta

Podeli sa prijateljima:

U subotu četvrtog avgusta održana je konferencija klubova Niške zone na kojoj je učestvovalo 12 predstavnika klubova. Najviše primedbi  bilo je na Odluku Izvršnog odbora FS Srbije da ‚‚zonaši‚‚ svoje utakmice moraju igrati isključivo nedeljom.

Fk Svrljig

Svrljižani su u predhodnom periodu fudbalsku sezonu započinjali u ‚‚Srpskoj ligi Istok‚‚ ali protekle sezone doživeli  su krah i u dve najznačajnije utakmice prelomila je ’’sportska sreća’’ koja ove momke očigledno nije pratila.  U nedelju 19. avgusta FK Svrljig kreće u nove pohode u ‚‚Niškoj zoni‚‚ .Međutim iz uprave kluba kažu da ova liga nikako nije za potcenjivanje, jer se i u njoj takmiče ekipe koje mogu parirati srpkoligašima.

Prilikom žrebanja 4.avgusta izvučeni su sledeći takmičarski brojevi klubova: 1.Vlasina, 2.Balkanski, 3.Moravac (Predejane), 4.Zaplanjac, 5.Pusta reka, 6.Sloga, 7.Vučje, 8. Napredak (Aleksinac), 9.Jedinstvo (Grdelica), 10.Lužnica, 11.Rudar Alpos, 12.Pukovac, 13.Palilulac, 14.Zloćudovo, 15.BSK, 16.Svrljig

Tako da će fudbalski klub Svrljig ozvaničiti početak sezone u nedelju 19.avgusta kada se sastaje sa ekipom Vlasina.

Komesar za takmičenje biće Slaviša Stojanović iz Leskovca, a  ulogu komesra za suđenje obavljaće Vladimir Franeta iz Aleksinca. Novi disciplinski sudija je Miroslav Stamenković iz Niša. Mile Prkić iz BSK iz Bujanovca i Božidar Stojković iz Moravca iz Predejana su izabrani za predstavnike u Skupštinu FSRIS.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano