Obavezna štednja vode zbog eventualne nestašice

Broj pregleda

Usled izuzetno visokih temperatura u proteklom periodu i uvećanju potrošnje vode koja se kao i svake godine koristi nenamenski od prvog jula počela je da se javlja nestašica u višim delovima grada. 

voda Svrljig

U periodu od 19 do 23 h u viši predeli grada ostaju bez vode. Iz JKSP Svrljig apeluju da se strogo vodi računa o potrošnji vode. Preporučeno je da se voda što više štedi i da se ne korisit za zalevanje travnjaka ili plastenika.

Ovaj apel se odnosi i na žitelje Prekonoge gde je poremećeno vodosnabdevanje zbog kvara na pumpi u bunaru.  Tako da se svakodnevno u vremenskom periodu od 6 do 18 sati prepumpava voda ovom selu.

Iz JKSP-a posebno je upućen apel pravnim licima da ne zalevaju travnjake i fudbalskom klubu da ne zaleva teren.

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

1 Komentar

  • Nije to zbog vrućine! Taj problem postoji od kad znam za sebe. Neka nadležni preduzmu nešto po tom pitanju. Svakog leta ista priča. Male probleme je lako rešiti, a onda se slikati i pozirati. Deder neka se s ovim problemom u koštac uhvate.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *