Rekord od 5114 poseta u jednom danu

Broj pregleda

Prošlo je skoro dva meseca od poslednje rekordne posećenosti Svrljiških novina, odnosno 4473 poseta u jednom danu. U oči manifestacije ‚‚Belmužijada‚‚ i nakon završetka u jednom danu zabeleženo je 5114 poseta. 

novina svrljig

Rekordna posećenost zabeležena je 4. avgusta, kada je već uveliko trajala najveća manifestacija u ovom delu Srbije ‚‚Belmužijada‚‚. Tog dana sajt je posetilo više od pet hiljada ljudi. Poslednji rekordni broj poseta zabeležili smo 21.juna, kada je na sajtu osvanula vest o poseti ambasadora ruske federacije svrljiškom kraju. Te večeri poseta je skoro udvostručena i od 3000 jedinstvenih poseta upisali smo novi rekord 4473.

Sadržaj sajta je iz dana u dan sve čitaniji. Na društvenim mrežama skoro svaka vest ima preko dve stotine pregleda i iz dana u dan uspešno objektivnim izveštavanjem i blagovremenim informacijama povećavamo broj istih.

 Novine se posećuju i iz obližnih evropskih zemalja ali veoma velika posećenost zabeležena je iz Sjedinjenih država. Za sada prednjače posete iz naših krajeva. Naime, posećenost iz celokupne opštine je porasla za 20% a iz cele Srbije za čak 17% u odnosu na protekli period.

Podsećamo da su Svrljiške novine počele sa radom 2006.godine i uspešno posluju do dan danas.

Hvala Vam što nas čitate.

Pročitajte i

SVRLJIŠKE NOVINE TRAŽE SARADNIKA

Ukoliko želite da se pridružite novinarskoj ekipi ,,Svrljiške novine“ i izveštavate iz Svrljiga i okoline i ujedno unapredite informisanje građana naše opštine, ali i ostatka

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *