Svrljiške novine

Broj pregleda

Susreti sela u julu

Ove godine, kulturno-zabavna manifestacija posvećena očuvanju tradicije i običaja „Susreti sela 2012“, održaće se tokom meseca jula, odlučio je Organizacioni odbor na svom prvom sastanku održanom sinoć u prostorijama Kulturnog centra u Svrljigu.

Susreti sela Svrljig 2012

Organizacioni odbor je na prvom sastanku razgovarao o propozicijama takmičenja, kao i o načinu ocenjivanja Kulturno-umetničkog i sportskog programa. Zainteresovanim predstavnicima sela podeljene su propozicije o kojima će se razgovarati na narednim sastancima.

Predsednik Miletić je istakao značaj ove manifestacije koja je prošle godine okupila veliki broj učesnika u programu, posebno mladih, kao i veliki broj gledalaca i da treba i dalje raditi na oživljavanju na ših sela i ako je to moguće povećati broj ekipa na ovogodišnjim susretima sela.

Sastanku su pored predsednika opštine prisustvovali i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović, direktor Kulturnog centra Zoran Gavrilović, direktor Javnog  komunalnog preduzeća Svrljig Igor Davidović, koordinator Kancelarije za mlade Marko Mladenović i predstavnici desetak svrljiških sela, kako onih koji su prošle godine učestvovali na ovoj manifestaciji tako i potencijalnih ovogodišnjih učesnika.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *