Search
Close this search box.
Broj pregleda

Susreti sela u julu

Podeli sa prijateljima:

Ove godine, kulturno-zabavna manifestacija posvećena očuvanju tradicije i običaja „Susreti sela 2012“, održaće se tokom meseca jula, odlučio je Organizacioni odbor na svom prvom sastanku održanom sinoć u prostorijama Kulturnog centra u Svrljigu.

Susreti sela Svrljig 2012

Organizacioni odbor je na prvom sastanku razgovarao o propozicijama takmičenja, kao i o načinu ocenjivanja Kulturno-umetničkog i sportskog programa. Zainteresovanim predstavnicima sela podeljene su propozicije o kojima će se razgovarati na narednim sastancima.

Predsednik Miletić je istakao značaj ove manifestacije koja je prošle godine okupila veliki broj učesnika u programu, posebno mladih, kao i veliki broj gledalaca i da treba i dalje raditi na oživljavanju na ših sela i ako je to moguće povećati broj ekipa na ovogodišnjim susretima sela.

Sastanku su pored predsednika opštine prisustvovali i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović, direktor Kulturnog centra Zoran Gavrilović, direktor Javnog  komunalnog preduzeća Svrljig Igor Davidović, koordinator Kancelarije za mlade Marko Mladenović i predstavnici desetak svrljiških sela, kako onih koji su prošle godine učestvovali na ovoj manifestaciji tako i potencijalnih ovogodišnjih učesnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano