Susreti sela u julu

Broj pregleda

Ove godine, kulturno-zabavna manifestacija posvećena očuvanju tradicije i običaja „Susreti sela 2012“, održaće se tokom meseca jula, odlučio je Organizacioni odbor na svom prvom sastanku održanom sinoć u prostorijama Kulturnog centra u Svrljigu.

Susreti sela Svrljig 2012

Organizacioni odbor je na prvom sastanku razgovarao o propozicijama takmičenja, kao i o načinu ocenjivanja Kulturno-umetničkog i sportskog programa. Zainteresovanim predstavnicima sela podeljene su propozicije o kojima će se razgovarati na narednim sastancima.

Predsednik Miletić je istakao značaj ove manifestacije koja je prošle godine okupila veliki broj učesnika u programu, posebno mladih, kao i veliki broj gledalaca i da treba i dalje raditi na oživljavanju na ših sela i ako je to moguće povećati broj ekipa na ovogodišnjim susretima sela.

Sastanku su pored predsednika opštine prisustvovali i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović, direktor Kulturnog centra Zoran Gavrilović, direktor Javnog  komunalnog preduzeća Svrljig Igor Davidović, koordinator Kancelarije za mlade Marko Mladenović i predstavnici desetak svrljiških sela, kako onih koji su prošle godine učestvovali na ovoj manifestaciji tako i potencijalnih ovogodišnjih učesnika.

Pročitajte i

Susreti sela 2019. foto: M. M.

,,Susreti sela“ u Grbavču (FOTO+VIDEO)

Manifestacija ,,Susreti sela“ koja se od 2011. godine aktivno održava u Svrljigu večeras je održana u selu Grbavče, a u raznovrsnom programu učestvovali su predstavnici

Počinju ,,Susreti sela“

Manifestacija ,,Susreti sela“ počinje sledećeg ponedeljka u selu Grbavče. Deveti ,,Susreti sela“ počinju sledećeg ponedeljka, 8. jula, u selu Grbavče. Organizator ovogodišnje manifestacije je Centar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *