Pomoć deci sa smetnjama u razvoju

Ukupan broj pregleda:

Svrljiško udruženje za decu ometenu u razvoju „Zajedno do svetlosti‚‚ održalo je danas radionicu u saradnji sa  „Predah centrom ‚‚ iz Knjaževca  u cilju razmene iskustava i poboljšanja kvaliteta rada.

Zajedno do svetlosti

–  Radi se o novo otvorenom ‚‚Predah‚‚ centru u Knjaževcu gde bi roditelji mogli da ostave svoju decu, naravno decu ometenu u razvoju, na nekoliko dana. Nakon današnje prezentacije imali smo radionicu sa prisutnom decom i njihovim roditeljima. Ono što je bitno da je udruženje ‚‚Zajedno do svetlosti‚‚ konačno registrovano u APR-u . Preko udruženja svakako će se ostvariti niz aktivnosti a sve zarad pomoći deci ometenoj u razvoju, istakla je Tanja Lazarević, većnik opštine Svrljig.

Tanja Lazarevic vecnik

Ovakvoj deci je potrebna ne samo zdravstvena već i sva ostala nega dodala je Lazarevićeva. Udruženje će nastojati da ostvari dodatne povoljnosti za bolji rad, komunikaciju i pre svega kvalitetno lečenje dece.

Prvi cilj udruženja u narednom periodu biće pomoć jednoj devojčici u lečenju cerebralne paralize, gde je opština Svrljig jednim delom uzela učešće.

One Response

  1. ja imam sa crkom takav problema.svugde sam trazijo pomoc niko mi nije pomogo,radi lecenje cerke njene vezbe kosta 1250 eura. u banji koviljaci privatno doktori u beogradu su nam rekli da moze da se leci samo upornost vezbe i da se plati a ja nemam odakle je zivimo od socijalne pomoci. i cak smo izasli preko blic pa i tad nam niko nije pomogo,pa bih vas zamolijo da mi tate informaciju gde mozemo da se obratimo za pomoc. unapred hvala tel. 030 422 739 i mob. 061 71 73 819 bor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *