Pomoć deci sa smetnjama u razvoju

Broj pregleda

Svrljiško udruženje za decu ometenu u razvoju „Zajedno do svetlosti‚‚ održalo je danas radionicu u saradnji sa  „Predah centrom ‚‚ iz Knjaževca  u cilju razmene iskustava i poboljšanja kvaliteta rada.

Zajedno do svetlosti

–  Radi se o novo otvorenom ‚‚Predah‚‚ centru u Knjaževcu gde bi roditelji mogli da ostave svoju decu, naravno decu ometenu u razvoju, na nekoliko dana. Nakon današnje prezentacije imali smo radionicu sa prisutnom decom i njihovim roditeljima. Ono što je bitno da je udruženje ‚‚Zajedno do svetlosti‚‚ konačno registrovano u APR-u . Preko udruženja svakako će se ostvariti niz aktivnosti a sve zarad pomoći deci ometenoj u razvoju, istakla je Tanja Lazarević, većnik opštine Svrljig.

Tanja Lazarevic vecnik

Ovakvoj deci je potrebna ne samo zdravstvena već i sva ostala nega dodala je Lazarevićeva. Udruženje će nastojati da ostvari dodatne povoljnosti za bolji rad, komunikaciju i pre svega kvalitetno lečenje dece.

Prvi cilj udruženja u narednom periodu biće pomoć jednoj devojčici u lečenju cerebralne paralize, gde je opština Svrljig jednim delom uzela učešće.

Pročitajte i

Humanitarna manifestacija “Hleb naš nasušni“

Udruženje roditelja dece sa smetnjama u razvoju i Opština Svrljig organizuju prvu humanitarnu manifestaciju pod nazivom “Hleb naš nasušni“. Manifestacija “Hleb naš nasušni“ je zapravo Izložba

1 Komentar

  • ja imam sa crkom takav problema.svugde sam trazijo pomoc niko mi nije pomogo,radi lecenje cerke njene vezbe kosta 1250 eura. u banji koviljaci privatno doktori u beogradu su nam rekli da moze da se leci samo upornost vezbe i da se plati a ja nemam odakle je zivimo od socijalne pomoci. i cak smo izasli preko blic pa i tad nam niko nije pomogo,pa bih vas zamolijo da mi tate informaciju gde mozemo da se obratimo za pomoc. unapred hvala tel. 030 422 739 i mob. 061 71 73 819 bor.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *