Search
Close this search box.
Broj pregleda

U drugom krugu seljačka podržala Borisa Tadića

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić na današnjoj konferenciji za novinare saopštio je da će u drugom krugu predsedničkih izbora 20.maja ova stranka dati podršku Borisu Tadiću.

USS Podrska za Borisa Tadica

Na zadnjem sastanku predsedništva stranke doneta je Odluka da u drugom krugu predsedničkih izbora USS podrži predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke pozvao je sve svoje članove i simpatizere da 20.maja izađu na predsedničke izbore i glasaju Borisa Tadića.

Konferenciji je prisustvovao i narodni poslanik Demokratske stranke Dušan Milisavljević .

Kao narodni poslanik DS u Skupštini Srbije želim da se zahvalim gospodinu Miletiću i svim članovima seljačke stranke na odluci da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže gospodina Borisa Tadića. Glasanjem za politiku Borisa Tadića, glasamo za politiku ne samo jednog čoveka, glasamo za politiku svih nas koji smo 22 godine pokušavali i pokušavamo da od Srbije stvorimo jednu pristojnu zemlju, da od Srbije stvorimo zemlju mira i prosteriteta i upravo je Boris garant za takvu Srbiju, naglasio je Dušan Milisavljević.

Milisavljević je obećao da će posle završenih izbora veća pažnja biti usmerena ka agraru, selu i poljoprivredi.

Podsećamo da je  6.maja na parlamentarnim i u prvom krugu predsedničkih izbora USS podržala listu SPS-PUPS-JS.

 

2 Komentara

  1. Predsednice cestitam na rezultatu koji ste postigli na lokalnim izborima ali isto tako vam i zameram sto podrzavate beloglavog supa Borisa Tadica.Ovom prilikom vam obecavam da cu vas licno pljunuti u lice ako budete na lokalu napravili neku koaliciju sa DS,SPS,JS I NS.Pljuvali su vas u predizbornoj kanpanji,pretili vama i vasoj porodici i ako preko svega toga predjete onda vi nemate ni trunke morala i postovanja prema ljudima koji su glasali za vas.Glasao sam za vas ali ako me izneverite i sa djavolima tikve sadite na sledecim izborima necete dobiti ni moj a ni glas vecine Svrljizana.Dobro razmislite sta cete da preduzmete u narednom periodu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano