Pravi stranački rat u Svrljigu

Broj pregleda

Očigledno, počela je borba pre raspisivanja izbora. Trenutno jedna od najzastupljenijih društvenih mreža je svakako ‘’fejsbuk’’ na kojoj se dano-noćno prepucavaju političke pristalice i simpatizeti jedne, druge, treće strane.

Sem fejsbukovanja, grad su preplavili letci sa likom aktuelnog predsednika opštine Svrljig u raznim izdanjima, a neki od njih su i lične prirode.

Naša ekipa nije oklevala te je u toku prošle i ove nedelje sprovela anketu  ‘’Za koga ćete glasati na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima’’.

USS-u raste rejting , URS pravo iznenađenje:

Rezultati su bili iznenađujući jer je 45 odsto ispitanika zaokružilo upravo Ujedinjenu seljačku stranku, 25 odsto pripalo je Naprednjacima, 15 odsto Ujedinjenim regionima Srbije, koji su okarakterisani kao iznenađenje na svim nivoima, a ostalih 15 odsto su dobile ostale političke opcije.

URS SvrljigKomentarišući nedavne prosteste, predsednik OO URS-a u Svrljigu je rekao: Poštujemo pravo svih da izraze svoje mišljenje na odgovarajuci način i na odgovarajuce mesto.
Što se tiče ankete koju ste sproveli trenutni rejting nije nikakvo iznenađenje s obzirom da imamo rezultate iza sebe i građani Svrljiga znaju da smo za našu opštinu uradili više nego sve ostale stranke u opoziciji a i na vlasti zajedno, rekao je Ljubiša Stojković predsednik OO URS Svrljig.

Zvaničan početak predizborne kampanje je 13.mart 2012.godine, kada će biti raspisani Parlamentarni i lokalni izbori.

Pročitajte i

1 Komentar

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *