Search
Close this search box.
Broj pregleda

FK Svrljig spreman

Podeli sa prijateljima:

Posle zimske pauze počinje prolećni deo Srpske lige – Istok. FK Svrljiga svoju spremnost pokazaće u duelu sa prvoplasiranom ekipom Radnički iz Svilajinca. Taj meč je na programu 17.marta  od 14.00h, a u taboru svrljiškog tima očekuju dobar rezultat i opstanak u ligi.

FK SVRLJIG slika Svrljig INFO

Pripreme su počele 25. januara. Većim delom su održavane u hali Ei Niš, zbog hladnog vremena i obilnog snega koji je zadesio Svrljig. Po svemu sudeći ekipa je spremna, dosta se radilo u proteklom periodu a odigrane su i četiri pripremne utakmice.
U tim duelima zabeležene su dve pobede nad ekipama Sinđelić i Jedinstvo Paraćin, remi sa Dubočicom i poraz od ekipe Car Konstantin. Do početka prolećnog dela preostale su još dve provere prva je zakazana sutra sa zonašem Palilulac, a generalna proba igra se u Svilajincu sa kombinovanim sastavom prvoligaša ‚‚Radnički Niš‚‚ .

  • Naporno smo treniriali tokom pripremnog perioda jer trenutna situacija teška, imamo 14 osvojenih bodova i trenutno smo na Sreten bojichn13.mestu. Ekipa je osvežena pojačanjima iz drugih klubova i nadamo se opstanku na Srpskoligaško Istoku, rekao je trener Bojić.

FK Svrljig su pojačali: Miljković (Car Konstantin), Krstić ( Radnički Niš), Tešić ( Hajduk Veljko), Stevanović ( Balkanski) i Cenić (Sinđelić).
Otišli: Cojić, Kalčić i Stošić.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano