Broj pregleda

Stigle motorne sanke

 Večeras su opštinskom štabu za vanredne situacije  isporučene obećane motorne sanke. Zimsko motorno vozilo isporučeno Regionalnom centru od strane sektora za Vanredne situacije Mup-a Srbije, večeras je prosleđeno Svrljigu, jednoj od  najugroženijih opština u ovom delu Srbije.

–    Danas smo imali velikih problema, pogotovu sa ljudima koji su bolesni i ne mogu otići na lekarski pregled. Nismo uspeli da stignemo na sva odredišta kako bi smo ugroženima odneli lekove, elementarne stvari, ćebadi, hranu i prvu pomoć, ali sa ovom mehanizacijom svakako ćemo u tome uspeti, rekao je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, nakon preuzimanja motornih sanki.

Stigle sanke u Svrljig

Sanke su stacionirane u vatrogasnoj jedinici a nadležno lice za upravljanje njima je komandir vatrogasaca u Svrljigu, Igor Mihajlović.

– Sanke su namenjene prvenstveno za spasavanje i dopremanje prve pomoći ugroženim licima. Naravno šta god bude bilo potrebno na terenu mi smo na usluzi našim meštanima izjavio je komandir svrljiških vatrogasaca Igor Mihajlović.

Podsećamo da će sanke biti na usluzi sve dok je to neophodno.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Bravo za komandira vatrogasne sluzbe Igora Mihajlovica!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *