Broj pregleda

Ministru Ugljaninu predstavljeni potencijali Svrljiga

Ministar dr Sulejman Ugljanin sa saradnicima juče je u Beloj Palanci imao radni sastanak sa predstavnicima nedovoljno razvijenih opština iz jugoistočne Srbije, a koje se nalaze u resoru Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. U ime opštine Svrljig, sastanku su prisustvovali predsednik Miletić i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović.

Ugljanin u dijalogu sa predsednicima opstina

Tokom sastanka svi predsednici opština izložili su koji su prioritetni projekti u funkcij razvoja njihovih opština. Tom prilikom ministar Ugljanin najavio je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava i dodao da je za ovaj konkurs planirano da se izdvoji do 1 milion dinara po opštini.

Predstavnici opštine Svrljig predočili su Ministru prioritetne projekte na kojima će konkurisati naša opština i pritom izrazili zadovoljstvo na dosadašnjoj saradnji Svrljiga i Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. Takođe rečeno je da će opština Svrljig konkurisati za dodelu bespovratnih sredstava kod ovog Ministarstva nakon objavljivanja konkursa.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.