Ministru Ugljaninu predstavljeni potencijali Svrljiga

Broj pregleda

Ministar dr Sulejman Ugljanin sa saradnicima juče je u Beloj Palanci imao radni sastanak sa predstavnicima nedovoljno razvijenih opština iz jugoistočne Srbije, a koje se nalaze u resoru Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. U ime opštine Svrljig, sastanku su prisustvovali predsednik Miletić i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović.

Ugljanin u dijalogu sa predsednicima opstina

Tokom sastanka svi predsednici opština izložili su koji su prioritetni projekti u funkcij razvoja njihovih opština. Tom prilikom ministar Ugljanin najavio je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava i dodao da je za ovaj konkurs planirano da se izdvoji do 1 milion dinara po opštini.

Predstavnici opštine Svrljig predočili su Ministru prioritetne projekte na kojima će konkurisati naša opština i pritom izrazili zadovoljstvo na dosadašnjoj saradnji Svrljiga i Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. Takođe rečeno je da će opština Svrljig konkurisati za dodelu bespovratnih sredstava kod ovog Ministarstva nakon objavljivanja konkursa.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *