Search
Close this search box.
Broj pregleda

Završena akcija ‚‚Na dinar tri dinara‚‚ za ovu godinu

Podeli sa prijateljima:

Jučerašnjim asfaltiranjem Burdimske mahale Vretenci-Gajinci završena veoma uspešna akcija ‚‚Na dinar tri dinara‚‚ koja se sprovodila tokom 2011.godine a nastaviće se i u 2012.godini . Radi se o akciji koja se sprovodila  na teritoriji opštine Svrljig, na sakupljena sredstva meštana, opština sufinansira sa tri puta većom svotom novca za izgradnju i adaptaciju infrastrukture.

Antonijevic i Miletic u selu Burdimo

U ovoj godini završni sloj asfalta stavljen je u selu Burdimo, zapravo u mahali Vretenci-Gajinci u dužini od 280 metara i tri metara širine. Ukupna vrednost radova iznosi 750.000 dinara. U predhodnom periodu izvršeno je nasipanje i sanacija udarnih rupa u Burdimu, a po rečima nadležnih iz Direkcije planirano je krpljenje rupa na asfaltnom delu puta koji povezuju mahale Cojinci i Mlađinci .

–            Kao što smo i obećali  svi predviđeni radovi kroz ovu akciju završeni su u datom roku. Asfaltiran je prilazni put u dužini od 280 metara i siguran sam da će žiteljima ovog sela biti od velike koristi. Tako da je u Burdimu zatvorena ovogodišnja građevinska sezona i akcija  ‚‚Na dinar tri dinara‚‚ koju smo uz pomoć naših žitelja sprovodili veoma dobro. Naravno ovo nije kraj, u sledećoj godini akcija će se nastaviti, jer ono što je dobro ne treba menjati, rekao je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, nakon obilaska gradilišta.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano