Završena akcija ‚‚Na dinar tri dinara‚‚ za ovu godinu

Broj pregleda

Jučerašnjim asfaltiranjem Burdimske mahale Vretenci-Gajinci završena veoma uspešna akcija ‚‚Na dinar tri dinara‚‚ koja se sprovodila tokom 2011.godine a nastaviće se i u 2012.godini . Radi se o akciji koja se sprovodila  na teritoriji opštine Svrljig, na sakupljena sredstva meštana, opština sufinansira sa tri puta većom svotom novca za izgradnju i adaptaciju infrastrukture.

Antonijevic i Miletic u selu Burdimo

U ovoj godini završni sloj asfalta stavljen je u selu Burdimo, zapravo u mahali Vretenci-Gajinci u dužini od 280 metara i tri metara širine. Ukupna vrednost radova iznosi 750.000 dinara. U predhodnom periodu izvršeno je nasipanje i sanacija udarnih rupa u Burdimu, a po rečima nadležnih iz Direkcije planirano je krpljenje rupa na asfaltnom delu puta koji povezuju mahale Cojinci i Mlađinci .

–            Kao što smo i obećali  svi predviđeni radovi kroz ovu akciju završeni su u datom roku. Asfaltiran je prilazni put u dužini od 280 metara i siguran sam da će žiteljima ovog sela biti od velike koristi. Tako da je u Burdimu zatvorena ovogodišnja građevinska sezona i akcija  ‚‚Na dinar tri dinara‚‚ koju smo uz pomoć naših žitelja sprovodili veoma dobro. Naravno ovo nije kraj, u sledećoj godini akcija će se nastaviti, jer ono što je dobro ne treba menjati, rekao je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, nakon obilaska gradilišta.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *