Broj pregleda

Asfalt u selima Željevo i Lalinac

Zeljevo put asfaltiranje u toku

Selo Željevo danas će dobiti asfaltnu traku u dužini od oko 70 metara i širine 3 metara.  Radove finansira opština Svrljig a izvode se preko Javnog preduzeća ‚‚Direkcija za izgradnju grada‚‚. Vrednost radova iznosi blizu milion i trista sedamdeset hiljada dinara.  Po rečima direktora JP Direkcije za izgradnju grada Srđana Đorđevića – put se gradi po planu i programu za  2011.godinu

– Vremenske prilike su i dalje na našoj strani i polako završavamo sve započete radove u ovoj godini. Radovi se odvijaju prilično brzo i nadam se da će danas ovaj put biti stavljen u funkciju, rekao je predsednik Miletić prilikom obilaska gradilišta .

Podesećamo da žitelji ovog sela decenijama unazad nisu imali adekvatne uslove za odvijanje saobraćaja. Od danas ovaj put će spojiti glavni svrljiški prilaz i nastaviće se kroz zaseoke koji su predhodno asfaltirani.

Meštani sela Željevo nako više decenija danas dobijaju asfaltnu traku koja povezuje glavni put koji spaja Željevo i Svrljig.

______________________________________________________________________

ASFALTIRANJE U LALINCU KROZ AKCIJU ‚‚NA DINAR TRI DINARA‚‚

Asfaltiranje u selu Lalinac

Radovi se takođe izvode i u susednom selu Lalinac gde se radi na izgradnji puta koji vodi do seoskog groblja u dužini od 70  metara.  Mašine za asfaltiranje u toku dana preseliće se na drugoj deonici koja će biti asfaltirana u dužini od 260 metara i spojiće zaseok Dira sa glavnim seoskim putem.

 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.