Broj pregleda

Simpatizeri zadovoljni programom URS-a

URS

Na konvenciji održanoj u nedelju, 13. novembra u prepunoj beogradskoj Areni, pred više od dvadeset hiljada svojih članova i simpatizera, Ujedinjeni regioni Srbije su predstavili svoj program sa kojim kreću u kampanju za predstojeće izbore.
Poseban akcenat u programu URS-a stavljen je na privredni razvoj i otvaranje novih radnih mesta, povećanje investicija u poljoprivredu i ravnomeran razvoj infrastrukture i privrede u celoj zemlji.
Ujedinjeni regioni Srbije su u prethodnom periodu jedini radili na privlačenju investicija, a efekti te politike će vrlo brzo biti vidljivi i u Svrljigu s obzirom da se očekuje potpisivanje ugovora koji će omogućiti otvaranje 400 novih radnih mesta u našoj opštini.
Programom se između ostalog planira povećanje agrarnog budžeta sa sadašnjih 2,4% na 5% republičkog budžeta i ponovno subvencionisanje nekomercijalnih poljoprivrednih gazdinstava sa 50.000 dinara po članu gazdinstva. Žene poljoprivrednika treba da dobijaju nadoknadu za vreme trudnoće, a isto tako i sve nezaposlene žene, čime bi se izjednačile sa ženama koje su u radnom odnosu.
Ovoj Konvenciji je prisustvovao i veliki broj naših sugrađana, koji su izuzetno zadovoljni predstavljenim programom i jednoglasni u oceni da je takav program neophodan nedovoljno razvijenim područjima kakva je i naša opština.
Realizacijom ovog programa sigurno bi se značajno povećao životni standard i sprečio odliv stanovništva iz svrljiške opštine.

Informativna služba
Ujeddinjenih regiona Srbije
Opštinski odbor Svrljig

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.