Search
Close this search box.
Broj pregleda

U toku asfaltiranje gradskih ulica

Podeli sa prijateljima:

Boracka ulica

Boljom infrastrukturom do potencijalnih investitora i stranih ulagača.
Juče su u Svrljigu asfaltirane četiri ulice – Krstina, Lole Ribara, Boračka i Neška Miloševića gde asfaltna traka iznosi jedan kilometar. Posle deset godina načinjen je prvi korak ka revitalizaciji i poboljšanju puteva u samom gradu koji su od velikog značaja ne samo za građane već i za ljude i investitore koji će ulagati u naš grad.

Lole Ribara

Radove finansira opština Svrljig u saradnji sa JP Direkcijom za izgradnju grada i u narednom periodu asfaltiraće se još nekoliko ulica koje su u lošem stanju. Pored radova u Svrljigu, nastavlja se akcija ‚‚Na dinar – tri dinara‚‚ gde he završeno asfaltirnje puteva u selu Beolinje, zaseoku Trojica kao i  mahali Jovinci od koga će najveću korist imati poljoprivredni radnici i proizvođači koji imaju u ovom delu plantaže voća i oranice.

Lole ulaz

Predsednik Milija MIletic‚‚Lepo vreme je i dalje na našoj strani, kao što vidite napreduju radovi u našem gradu, radi se i u selima istim intenzitetom.
U gradu ćemo asfaltirati i presvući sve ulice koje su u lošem stanju kako bi poboljšali tok saobraćaja i kvalitet putne mreže.  Inače ovo je samo jedan od preduslova za predstojeća ulaganja u naš grad, jer  pored dobre infrastrukture imaćemo ogromnu mogućnost za upošljavanje ljudi dovođenjem raznih investitora i stranih ulagača, rekao je predsednik Miletić prilikom obilaska radova‚‚.

 

 

Trojica

NAJNOVIJE NA PORTALU

Upis dece

Upis u predškolsku ustanovu “Poletarac” 2024/2025

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano