Search
Close this search box.
Broj pregleda

U toku asfaltiranje gradskih ulica

Podeli sa prijateljima:

Boracka ulica

Boljom infrastrukturom do potencijalnih investitora i stranih ulagača.
Juče su u Svrljigu asfaltirane četiri ulice – Krstina, Lole Ribara, Boračka i Neška Miloševića gde asfaltna traka iznosi jedan kilometar. Posle deset godina načinjen je prvi korak ka revitalizaciji i poboljšanju puteva u samom gradu koji su od velikog značaja ne samo za građane već i za ljude i investitore koji će ulagati u naš grad.

Lole Ribara

Radove finansira opština Svrljig u saradnji sa JP Direkcijom za izgradnju grada i u narednom periodu asfaltiraće se još nekoliko ulica koje su u lošem stanju. Pored radova u Svrljigu, nastavlja se akcija ‚‚Na dinar – tri dinara‚‚ gde he završeno asfaltirnje puteva u selu Beolinje, zaseoku Trojica kao i  mahali Jovinci od koga će najveću korist imati poljoprivredni radnici i proizvođači koji imaju u ovom delu plantaže voća i oranice.

Lole ulaz

Predsednik Milija MIletic‚‚Lepo vreme je i dalje na našoj strani, kao što vidite napreduju radovi u našem gradu, radi se i u selima istim intenzitetom.
U gradu ćemo asfaltirati i presvući sve ulice koje su u lošem stanju kako bi poboljšali tok saobraćaja i kvalitet putne mreže.  Inače ovo je samo jedan od preduslova za predstojeća ulaganja u naš grad, jer  pored dobre infrastrukture imaćemo ogromnu mogućnost za upošljavanje ljudi dovođenjem raznih investitora i stranih ulagača, rekao je predsednik Miletić prilikom obilaska radova‚‚.

 

 

Trojica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano