Search
Close this search box.
Broj pregleda

Put za Trojicu i Željevo

Podeli sa prijateljima:

Put Trojica

Akcijom ‚‚Na dinar – tri dinara‚‚ asfaltiraće se put u mesnoj zajednici sela Trojica – mahala ‚‚Jovinci‚‚ u dužini od 170 metara, širine 3 metara. Akcija se sprovodi na inicijativu Mesne zajednice, koja je sakupila određenu sumu, a uz pomoć opštine Svrljig koja je iz budžeta, preko Direkcije za izgradnju grada, dodala tri puta veću sumu novca.

Ovaj prilaz će meštanima ‘’Trojice’’ znatno poboljšati uslove za saobraćaj naročito u zimskim uslovima kada su drugi prilazi teško prohodni, inače od velike koristi biće poljoprivrednicima koji u ovom delu imaju oranice i zasađene velike plantaže voća.
Takođe radovi se izvode i u samom selu Trojica, gde se asfaltira put u dužini od 105 metara i 4 metara širinie. Nakon završetka radova u Trojici, nastaviće se radovi takođe u  okviru akcije ‘’Na dinar – tri dinara’’ asfalriranjem najugroženijeg dela u selu Željevo u dužini od 270 metara.

Miletic i Blagojevic

Dragan Blagojević vlasnik 4 hektara zasejanih pod šljivom jedan je od inicijatora za izvođenje radova u selu Trojica, koji kaže da se bez dobre infrastrukture ne može postići određeni rezultat u ovom poslu.  Poljoprivrednici koji ovde imaju zasejane njive, postigli dogovor o intenzivnoj sadnji šljiva i drugog voća a sve zarad kasnijeg plasiranja proizvoda na našem i stranom tržištu.

Put mahala

Predsednik opštine Svrljig, Milija Mileteić, još jednom je naglasio da se intenzivno nastavljaju radovi kroz akciju ‘’Na dinar – tri dinara’’ u nadi da će se u okviru ove građevinske sezone završiti svi planirani radovi za ovu godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

Novi izgled

Izgradnja tribina u Prekonogi u punom jeku

Obaveštenje

MUP upozorio građane Srbije FOTO

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano