Search
Close this search box.
Broj pregleda

20 godina čekali na asfalt

Podeli sa prijateljima:

Ulica posle 20 godina

Svrljiške ulice Vojislava Krajanovića i Ristosija Ristića, u istočnom delu grada, u naselju Jelašje, posle dvadeset godina gacanja njenih žitelja po blatu, najzad dobijaju asfaltnu traku. Ovakvom  porukom građani ovih ulica dočekali su juče predsednika opštine Svrljig, Miliju Miletića, dok je sa direktorom Direkcije za izgradnju grada Srđanom Đorđevićem, obilazio gradilišta u ovom delu grada.

‚‚Nastojim da korišćenjem lepih dana ispunimo obećanje dato građanim za izgradnju infrastruktirnih objekata u ovom delu grada. Zemljani radovi su završeni i nadam se da će u sezoni izvođač uspeti da postavi  asfalt tako da građani mogu da odahnu pre početka jesenjih kiša i zimskih kaljuga sa kojim su se godinama unazad suočavali. Radove na infrastrukturnim objektima u gradu, intezivno nastavljamo do kraja kalendarske godine bez obzira na istek građevinske sezone. U susednim ulicama kao što je  Boračka, u toku je podizanje šahti a potom sledi  presvlačenje kolovoza još jednim – završnim slojem asfalta, rekao je prdsednik Miletić prilikom obilaska gradilišta‚‚.

Prema navodima direktora Direkcije za izgradnju Srđana Đorđevića u ulicama Vojsilava Karanovića i Ristosija Ristića, biće postavljena asfaltna traka u dužini od 200 metara. Vrednost radova prema projektu je 25 miliona dinara i finasira se i budžeta opštine. Izvođač radova je preduzeće ,,Atina plus,, .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Hemijsko suzbijanje ambrozije na teritoriji opštine Svrljig

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano