Search
Close this search box.
Broj pregleda

Posle 27 godina nov automobil

Podeli sa prijateljima:

MileticiPredškolska ustanova ,,Poletarac,, u Svrljigu, dobila je ovih dana nov automobil marke ‚‚Dačija Logan,, -karavan. Automobil je kupljen sredstvima iz budžeta Opštinske uprave.

Sagledali smo potrebe predškolske ustanove ,,Poletarac,, i u dogovoru sa rukovodstvom ove ustanove odlučili da kao najneophodniji nabavimo ovakav automobil koji će imati više namena. Ovim smo potvrdili još jednom da je interes dece u vrtiću, osnovnoj i srednjoj školi, ispred potreba Opštinske uprave, za razliku od predhodnih godina kada je predhodna vlast kupovala automobil za svoje potrebe. Očekujemo da će u vrtiću, u narednom periodu, biti više dece i kao loklana samouprava spremni smo da pružimo svu logističku podršku računajući i na potrebnu adaptaciju, rekao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, prilikom posete vrtiću i dovoza novog automobila.

Direktor vrtića Dejan Miletić zahvalio je prdsedniku na pomoći i obećanoj podršci dečijoj ustanovi.

Drago mi je da je ,,Poletarac,, posle 27 godina dobio nov automobil. Vozilo će biti korišćeno za prevoz malaišana iz vrtića, dovoz dece sa seoskog područja za pripremnu nastavu, za dovoz hrane i putovanja vaspitača na seminare. Inače, što se saradnje sa loklanom samoupravom tiče zadovoljni smo podrškom koju nam pruža i nadam se da će i u narednom periodu tako biti, dodao je direktor vrtića Dejan Miletić.

Novo vozilo vrtiću stiglo je u pravi čas, u njegovom voznom parku jedna prastara ,lada –karavan,, i ,,viza,, iz donacije, davno su neupotrebljive.

9 Responses

  1. MOLIM ADMINISTRATORA SAJTA DA NE BRISE KOMENTARE KOJI NE ODGOVARAJU CUMELI I ZUTIMA.TREBA SANCIONISATI VULGARNE KOMENTARE A SVE OSTALO JE PRIHVATLJIVO PA I AKO NE ODGOVARAJU NASEM PREDSEDNIKU.

  2. Kako da ne brisu zar nisi video do sada da su cumelini,zna se ko finansira ovaj sajt.Jos nijedna veste nije bila protiv predsednika kao da ovde cvetaju ruze i da je sve u naboljem redu.SRAMOTA

  3. Eh,pisao sam ja vise puta,od sukoba interesa,pa cijim se firmama daje posao u vezi izgradnje putne mreze,sve su to drugi objavili,ali ne i ovaj sajt!

  4. Колико само краду на асфалтиранју путева по селима и тако врше промоцију странке,а селјаци наивни. Кад председник са својом компанијом украо 1цм асфалта у целој дужини,па ви видите колико се ту краде и ко кога креде.

  5. prosla vlast jeste kupila kola za opstinske potrebe ali se sad CHUME vozi u njih,samo neznam da li uz auto za vrtic ide i CHUMETOV vozac i novo radno mesto u vrticu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano