Broj pregleda

Posle 27 godina nov automobil

MileticiPredškolska ustanova ,,Poletarac,, u Svrljigu, dobila je ovih dana nov automobil marke ‚‚Dačija Logan,, -karavan. Automobil je kupljen sredstvima iz budžeta Opštinske uprave.

Sagledali smo potrebe predškolske ustanove ,,Poletarac,, i u dogovoru sa rukovodstvom ove ustanove odlučili da kao najneophodniji nabavimo ovakav automobil koji će imati više namena. Ovim smo potvrdili još jednom da je interes dece u vrtiću, osnovnoj i srednjoj školi, ispred potreba Opštinske uprave, za razliku od predhodnih godina kada je predhodna vlast kupovala automobil za svoje potrebe. Očekujemo da će u vrtiću, u narednom periodu, biti više dece i kao loklana samouprava spremni smo da pružimo svu logističku podršku računajući i na potrebnu adaptaciju, rekao je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, prilikom posete vrtiću i dovoza novog automobila.

Direktor vrtića Dejan Miletić zahvalio je prdsedniku na pomoći i obećanoj podršci dečijoj ustanovi.

Drago mi je da je ,,Poletarac,, posle 27 godina dobio nov automobil. Vozilo će biti korišćeno za prevoz malaišana iz vrtića, dovoz dece sa seoskog područja za pripremnu nastavu, za dovoz hrane i putovanja vaspitača na seminare. Inače, što se saradnje sa loklanom samoupravom tiče zadovoljni smo podrškom koju nam pruža i nadam se da će i u narednom periodu tako biti, dodao je direktor vrtića Dejan Miletić.

Novo vozilo vrtiću stiglo je u pravi čas, u njegovom voznom parku jedna prastara ,lada –karavan,, i ,,viza,, iz donacije, davno su neupotrebljive.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

9 Komentara

  • NAJGORI SCENARIO SLIZALE SE DEMOKRATE I USS A CENA TOGA NIJE PREVISOKA!?STA JE TO 10-12 000 EURA ZA OPSTINU KAO STO JE SVRLJIG.

  • Da li će ovo novo vozilo da poboljša kvalitet rada s decom?

  • Naravno da hoće. Deca se u vrtić dovoze i iz okolnih sela, biće mnogo lakši i bezbedniji prevoz za tu decu nego dosad.

  • MOLIM ADMINISTRATORA SAJTA DA NE BRISE KOMENTARE KOJI NE ODGOVARAJU CUMELI I ZUTIMA.TREBA SANCIONISATI VULGARNE KOMENTARE A SVE OSTALO JE PRIHVATLJIVO PA I AKO NE ODGOVARAJU NASEM PREDSEDNIKU.

  • Kako da ne brisu zar nisi video do sada da su cumelini,zna se ko finansira ovaj sajt.Jos nijedna veste nije bila protiv predsednika kao da ovde cvetaju ruze i da je sve u naboljem redu.SRAMOTA

  • Eh,pisao sam ja vise puta,od sukoba interesa,pa cijim se firmama daje posao u vezi izgradnje putne mreze,sve su to drugi objavili,ali ne i ovaj sajt!

  • Колико само краду на асфалтиранју путева по селима и тако врше промоцију странке,а селјаци наивни. Кад председник са својом компанијом украо 1цм асфалта у целој дужини,па ви видите колико се ту краде и ко кога креде.

  • Magnus ti napisi nesto sta je lose uradjeno gde je ukradjeno pa posalji ljudima mozda ce i da objave.

  • prosla vlast jeste kupila kola za opstinske potrebe ali se sad CHUME vozi u njih,samo neznam da li uz auto za vrtic ide i CHUMETOV vozac i novo radno mesto u vrticu

Komentar

Your email address will not be published.