Search
Close this search box.
Broj pregleda

Naša svrljižanka novo lice godine

Podeli sa prijateljima:

lice godine Nadja

Finale” Nivea angel star” izbora za nova lica, u organizaciji modnog studija “Click” i magazina “Joy”, održano je sinoć u šoping molu” Delta City”.

Pobednica ovogodišnjeg izbora je Nađa Gavrilović iz Svrljiga (u sredini), dok su drugo, odnosno, treće mesto osvojile Sonja Pavlica i Monika Đokić.

Sve tri devojke očekuje snimanje editorijala i naslovne strane za najpopularniji magazin među mladima „JOY“, učešće na revijama jesenjeg “Fashion Weeka” i profesionalni ugovor sa modnim studiom „Click“. One su ovom prilikom nagrađene i platnim karticama u vrednosti od 1.000, 500 i 300 evra.

Najuspešnije među 20 najlepših devojaka, koliko ih je ušlo u finale, birali su predstavnici stučnog i modnog žirija, koji su činili Nenad Radujević, direktor modnog studija “Click”, Milica Milić, direktorka korporativnih komunikacija & PR Color Press Grupe, Bojana Kesić, urednica Ekskluziva kao i predstavnici sponzora.

“Modni karavan“ sastavljen od stručnjaka modnog studija “Click” i magazina “Joy”, obišao je veliki broj gradova u Srbiji, u potrazi za budućim zvezdama modnih magazina i manekenskih pista.

Za nekoliko meseci, više od 1.000 devojka prošlo je kastinge, a za 20 najlepših, bila je obezbeđena profesionalna obuka i priprema za finalno takmičenje.

izvor: Blic

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano