USS i u Boru

Ukupan broj pregleda:

USS BOR

Ujedinjena seljačka stranka sa sedištem u Svrljigu, dobila je i svog prvog odbornika u Skupštini opštine Bor. Naime, posle ekspanzije na području niške opštine gde je osnovano pet opštinskih odbora i to krunisano pre dva dana formiranjem  Gradskog odbora na čijem je čelu Čedomir Zdravković, odbornik u Skupštini grada Niša, USS je krenula u osvajanje istočne Srbije.

-U Boru nam se pridružio odbornik Goran Vukadinović tako da smo zvanično ušli i u tamošnju Skupštinu opštine. U ovom rudarskom gradu imamo povereništvo a intencija nam je da formiramo  opštinske i gradske odbore u čitavoj  istočnoj Srbiji – Boru, Žagubici, Majdanpeku, Kučevu, Negotinu, Kladovu, Boljevcu pa i Zaječaru, izjavio je predsednik USS Milija Miletić prilikom prijema novog odbornika Vukadinovića i  Milivoja Mikija Janoševića, poverenika za Bor.

Prema navodima Janoševića USS će već do sredine jula formirati Opštinski odbor u Boru  a potom i ostalim gradovima istočne Srbije gde su aktivisti ove stranke već na terenu i imaju poduže spiskove sa imenima prvenstveno  dobrih domaćina – poljoprivrednika, koji se prijavljuju za članstvo u USS.

1 Komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *