Search
Close this search box.
Broj pregleda

Konkurs za izradu logo-a ‚‚Poletarac‚‚

Podeli sa prijateljima:

poletaracsvrljigPovodom obeležavanja 33 godine od osnivanja, Predškolska ustanova ‚‚Poletarac‚‚ raspisuje konkurs za izradu idejnog rešenja logoa ustanove.

Idejno rešenje ( grafičko, slikovito ) dizajna znaka – logo-a treba da bude jednostavno za uočavanje i prepoznavanje. Potrebno je da sadržina i izgled znaka tj. logo-a na kreativan i inspiritivan način predstave Predškolsku ustanovu ‚‚Poletarac‚‚ i onemoguće svaku zamenu ili zabunu u pogledu idetifikacije korisnika.

U pogledu geometrijskog oblika ne postoje posebna ograničenja, osim opštih ograničenja da znak  logo-a ne sme biti vulgaran, sporan ili zabranjen, dok njegova velilčina mora omogućiti svakodnevnu upotrebu i primenu u različitim situacijama, kao što su službena praksa, izrada publikacija i medijsko predstavljanje.

Pravo učešća na konkurs imaju sva zainteresovana lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Svrljig, bez obzira na uzrast i profesiju.

Autor treba da na poleđini rada navede šifru, a u posebnoj koverti rešenje šifre, odnosno svoje lične podatke: ime i prezime, ulicu i broj i kontakt telefon.

Za tri najkreativnija i najinspirativnija rada P.U. ‚‚Poletarac‚‚‚će obezbediti odgovarajuće nagrade.

Radovi se dostavljaju u zatvorenim kovertama na listovima A4 formata na adresu Predškolska ustanova ‚‚Poletarac‚‚, ul. Gordane Todorović bb, ili lično u ustanovi, a rok za dostavljanje idejnog rešenja je do 20.05.2011.godine

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano