Search
Close this search box.
Broj pregleda

Konferencija Demokratske stranke – VIDEO –

Podeli sa prijateljima:

DS SVRLJIGDejan Miletić predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke u Svrljigu, sazvao je konferenciju za novinare pogledajte VIDEO:

17 Komentara

    1. Ma neka prica ko kako hoce i moze,ali vise i bolje su rekli za ovo kratko vreme nego ovaj ovde “predsednik” za ceo svoj mandat.Nadam se da ce to i da ostvare!

  1. Ideje su dobre, ako se realizuju bice jos bolje…
    Dobro je i sto se neki novi mladi ljudi puni entuzijazma pojavljuju na politickoj sceni Svrljiga. Dosta nam je i Cumele i Petka i Slavice, ajte vi polako u politicku penziju… Dejane, samo napred

  2. Kakva si ti opozicija, a direktor si ustanove poletarac i svaki dan si kod Cumeta.More svi ste vi ista …A sad izmisli toplu vodu ,jel ste bili na vlasti i sta ste uradili -naravno nista ni ti ni tvoja Slavica!

  3. Pa ovi su na republickoj vlasti i treba sto vise traziti od njih da to iskoriste,da bi nam svima bilo bolje.Kad PROKLETA USS bude na vlasti u Srbiji,onda cemo da trazimo od njih to isto.Ja licno nikako ne podrzavam ovde recenu saradnju predsednika OO DS i ovog ovde”predsednika” jer se time krse sva nacela opozicione borbe!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano